A sors akarja igy?
Figyelt kérdés
Van egy srac akibe regota..mar 4 eve szerelmes vagyok (nevezzuk x-nek). Tudja hogy szeretem. Egy suliba jarunk, minden szunetbe ram nez, mosolyog, elpirul, es beszologatnak a haverjai. Multkor kapott egy "szerelmes" levelet tolem, marmint amit en irtam, de csak hulyesegbol, nem akartam hogy megtudja, erre masnap a suliba baratnom oda adta x egyik osztalytarsanak, o pedig x-nek. Mikor megkapta a levelet, elpirult meg mosolygott a haverjaival..eleg sok hulyeseget irtam bele, ezert nem akartam hogy megkapja. Tegnap focija volt, amire en es 2 baratnom elmentunk. Mikozben focizott, engem nezett es majdnem neki szaladt a kapunak. A baratnoim folyamatosan azob voltak hogy oda hivjak hozzam hogy beszelgessunk, de x is es en is felenkek vagyunk. Csak nezzuk egymast folyton. Multkor felmentem este a parkba baratnommel, es ittunk egy top joy-t amibe ez volt irva: "Megfelelo helyen es idoben". Erre meglattam x-et ahogy az egyik haverjaval nem messze tolem setalgatnak. O is egybol kiszurt engem. Egyaltalan nem szamitottam arra hogy o is fent lesz, persze nagyon orultem neki. Majd mikor indulni akartunk haza baratnommel, el is indultunk, de baratnom azt mondta hogy forduljunk vissza mert most itt van x, es ki tudja mi tortenhet meg akkor este. Vissza is fordultunk, es masik elkezdtuk keresni x-et, de nem talaltuk, eleg sok ido keresese utan feladtuk, es elindultunk haza masik iranybol. Ereztem, hogy ennek az estenek meg nincs vege, meg latni fogom x-et. Igy is lett.. Mikozben setaltam b.nommel meglattam hogy ott van..egy uttest volt koztunk, en es b.nom egyik oldalan, x es a haverjai a masik oldalon voltak. Majd x is eszre vett engem es elkezdett nagyon nezni. Mikor ujbol elindultunk az egyik haverja x-nek orditotta hogy menjel hat..erre x atszaladt az uttesten, es elkezdett minket kovetni. Majd eltunt. Amikor nem szamitok ra, valahogy mindig talalkozunk, es mindig nezzuk egymast. Amikor en nem adok neki jeleket hogy mar nem szeretem, nem erdekel, akkor o kezdi. Jon utanam, kovet, beszologatnak a haverjai, mosolyog stb. Amugy mikor meg vagy 1-2 eve szerettem, volt olyan hogy egy nap tobbszor megereztem hogy valahol, de a kozelemben van. Par perc mulva ott is lett. Ez ijeszto...de a sors akarja igy?2014. dec. 21. 19:34
1/26 anonim válasza:
Mi ez, matek? :D Keresd az x-et... xD
Amúgy lehet, hogy van benne valami sorsszerűség, de nem tudom, mi a francért nem lehet kezdeményezni, ha már 4 éve szerelmes vagy belé...
19/L
2/26 anonim válasza:
"It's not in the stars to hold our destiny but in ourselves." /Shakespeare/
4/26 A kérdező kommentje:
Igen elegge azok vagyunk...de ez nem valasz a kerdesemre:)
2014. dec. 21. 19:42
5/26 anonim válasza:
1. vagyok.
Jó, megírhatjuk neked, hogy a sors akarja így...de ha nem tesz egyikőtök se semmit, akkor hiába kínálja fel a sors, elvesztegetett lehetőség marad
19/L
6/26 A kérdező kommentje:
En mar eleg sokat tettem...neki is kene
2014. dec. 21. 19:45
7/26 anonim válasza:
De úgy látszik ez még nem volt elég. Nem úgy tűnik, mintha ő lépne valaha... túl gyáva ahhoz.
8/26 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek még?
2014. dec. 21. 19:50
9/26 anonim válasza:
Oda mész szép nyugodtan... Szia legyél ott XY helyen 5-kor és randizzunk! És puszild meg az arcát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!