Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindig összefutok egy lánnyal...

Mindig összefutok egy lánnyal aki tetszik. Talán a sors akarja így?

Figyelt kérdés
A buszon, a boltban, az utcán sőt még az okmányirodában és az orvosi rendelőben is találkoztam vele. Mindig oda megy ahova én ráadásul nem is kis városba. Egyszerű, de nagyszerű lány barna hajjal és nagy barna szemekkel. :) Sokszor elhatároztam már, hogy lépek, de a félénkségem visszatart. Talán legközelebb már a barátjával látom majd. :(
2014. nov. 12. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Szedd össze a zsákod, és szólítsd meg! Mosolyogj, adj neki egy eredti bókot, amit komolyan gondolsz és valami olyannal kapcsolatos amit ő elért. (pl: milyen kecsesen jársz, te táncolsz?) Ne olyat, h fú de szép vagy. Aztán simán beszélgess vele a legáltalánosabb dolgokról. Végén meg zárd le, h elkéred vmi elérhetőségét.

Üdv, Mr. B

2014. nov. 12. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezzel én is épp igy vagyok, csak én nem egy hanem naponta tucatnyi olyan nővel szoktam összefutni aki tetszik. Tényleg különös, talán tényleg a sors akarata.

Csak azt nem tudom hogy ahol most élek ott büntetik a többnejűséget vagy sem?

2014. nov. 12. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy évig volt ez egy sráccal. Azóta már jóval ritkábban, de még meglatom valahol. Pedig Pest nem kicsi. :/
2014. nov. 12. 16:42
 4/5 Kurtz Bickle ***** válasza:
Könyörgöm lépj! Nincs olyan, hogy "legközelebb"! Én is hasonló helyzetben voltam, és gondolkodtam; kerestem a miérteket, agyaltam, mi lenne a megfelelő alkalom és mód arra, hogy beszéljek vele. Aztán mára már elveszett a lehetőség. Nem tudhatod, hogy mikor látod utoljára. Ne hidd, hogy van időd. Nem azt mondom, hogy kapkodj, de nem szabad sokáig habozni.
2014. nov. 12. 16:47
 5/5 anonim válasza:
Ne bénázgass, hanem lépj, ha bejön! Mennyi jel kell még neked, mire vársz még?!
2016. febr. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!