Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden jó pasi foglalt? És rám az ilyen torz fiúk írnak? Minden első pasi azt mondja jó csaj vagyok, de azoknak meg van csajuk. És aki tetszik nekem meg én is neki messze lakik. Mi van ez a sors?
LÁnyok veletek is szokott ilyen lenni???? :(( és akinek meg tetszek és én is neki meg messze lakik,mééért???!! :(((
(képet nem küldök)
nem foglalt minden jó pasi, csak mindenkinek más a jó pasi. lehet, hogy neked a tömegjópasik tetszenek, akik a legtöbb lány szerint jó pasik, és ezért persze, hogy foglaltak, mivel ők a legnépszerűbbek.
amúgy meg ezen fölösleges siránkozni. majd lesz olyan, akivel minden stimmel. miért? csak.
dehogy vagyok torz xDDDD képet nem küldök akkorsem..
deee...mindegy..
Lehet, hogy szép vagy, de már a kérdésedböl kiderül, hogy ennyi vagy. Szép és semmi több.
Ne aggódj, biztosan jön majd egy szuperhelyes pasi aki megfelel az igényeidnek.
"És rám az ilyen torz fiúk írnak"
Ebből az jön le hogy magad nagyon nagyra tartod..magas ego..
bár lehet tévedek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!