Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kezdjem a dolgokat?

Hogy kezdjem a dolgokat?

Figyelt kérdés
van sulimba egy lány eléggé bwjön külsőre csak az nem tudom hogy pl odamegyek mit mondjak neki (alapokat tudom de utána?) ismerkedésben nemvagyok valami jó de ha már megismertem akkor már semmi gondom sincs :) adnátok pár tippet?
2015. jan. 23. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyelj arra, hogy lehetőleg egyedül legyen, ne legyen ciki téged lepattintania (főleg neked), és neki igent mondani a RANDIRA!

mond meg, hogy egyből megakadt rajta a szemed, stb...

és hívd el valahová, mondjuk kávézni, kólázni, bármi.

Fontos, hogy nyilvános helyre szóljon a meghívás, ott biztonságosabbnak érzi egy sráccal.

Ha viszont nemet mond, pár napig még nézz rá, és főleg a szemébe, (hadd zümmögjön a bogár a fülében), majd 1-2 hét múlva ismét hívd el. Ha utána sem mutat hajlandóságot akkor tegyél le róla!

2015. jan. 23. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehetőleg akkor menj oda mikor nincs a barátnőivel, vagy esetleg 1 barátnője van vele.

Odamész:

-Szia. Pisti vagyok(bemutatkozol). Mostanában eléggé felfigyeltem rád, szeretnélek megismerni. (ha beleegyezik és kedves veled)Lenne-e kedved meginni velem valamit, amikor ráérsz?

Ez egy nagyon jó kezdés lenne, ha nem vagytok túl szégyellősek:) De még nem feltétlen kell odamenj hozzá, előbb vond magadra a figyelmét, hogy vegyen észre. De NE úgy, hogy megmutatod hogy milyen erőd és hangod van és játszod a színészt előtte, hanem kezdésnek az is jó, amikor valahol találkoztok vagy elmentek egymás mellett, nézz a szemébe, mosolyogj és köszönj neki hangosan, magabiztosan. Ezt mindig tedd meg! ha bejössz neki, ezzel már eléggé magadra vonod a figyelmét, és alig fogja várni, hogy beszéljen veled. Teljen el pár nap így, aztán menj oda hozzá és mondd neki kb. azt amit fent leírtam.

Sok sikert :)

2015. jan. 23. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
16/L voltam, elfelejtettem odairni :D
2015. jan. 23. 15:52
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :) hétfőn alkotok valamit :D
2015. jan. 23. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!