Hogy kezdjem a dolgokat?
Figyelj arra, hogy lehetőleg egyedül legyen, ne legyen ciki téged lepattintania (főleg neked), és neki igent mondani a RANDIRA!
mond meg, hogy egyből megakadt rajta a szemed, stb...
és hívd el valahová, mondjuk kávézni, kólázni, bármi.
Fontos, hogy nyilvános helyre szóljon a meghívás, ott biztonságosabbnak érzi egy sráccal.
Ha viszont nemet mond, pár napig még nézz rá, és főleg a szemébe, (hadd zümmögjön a bogár a fülében), majd 1-2 hét múlva ismét hívd el. Ha utána sem mutat hajlandóságot akkor tegyél le róla!
Lehetőleg akkor menj oda mikor nincs a barátnőivel, vagy esetleg 1 barátnője van vele.
Odamész:
-Szia. Pisti vagyok(bemutatkozol). Mostanában eléggé felfigyeltem rád, szeretnélek megismerni. (ha beleegyezik és kedves veled)Lenne-e kedved meginni velem valamit, amikor ráérsz?
Ez egy nagyon jó kezdés lenne, ha nem vagytok túl szégyellősek:) De még nem feltétlen kell odamenj hozzá, előbb vond magadra a figyelmét, hogy vegyen észre. De NE úgy, hogy megmutatod hogy milyen erőd és hangod van és játszod a színészt előtte, hanem kezdésnek az is jó, amikor valahol találkoztok vagy elmentek egymás mellett, nézz a szemébe, mosolyogj és köszönj neki hangosan, magabiztosan. Ezt mindig tedd meg! ha bejössz neki, ezzel már eléggé magadra vonod a figyelmét, és alig fogja várni, hogy beszéljen veled. Teljen el pár nap így, aztán menj oda hozzá és mondd neki kb. azt amit fent leírtam.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!