Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogyan menjek oda,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

David_Hustler kérdése:

Nem tudom, hogyan menjek oda, hogyan kezdjem el a dolgokat, nincs bátorságom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a szitu, hogy van egy csaj, aki nálam 2 évvel idősebb, és nagyon bejön, és elkezdtem vele beszélgetni fb-on, a suliban is látom nap mint nap, de nem merek hozzá odamenni, mert félek, hogy majd ha meglát, és látja, hogy nem vagyok jóképű, akkor elutasít vagy valami. Tudom, hogy nincs veszíteni valóm, de azért ez mégis csak egy nehéz helyzet :|

Tehát fb-n már beszéltünk elég sokat, de bátorságom még sincs ahhoz, hogy odamenjek hozzá. A segítségetekre lenne szükségem. Az én paramétereim: 198cm, 105kg, kis izom, rövid haj, (pattanásos)"tini" arc. A lányé: kb. 180Cm, 60-70kg, átlagos kinézet, kedves belső! Köszi szépen előre is mindent :)

2012. jún. 7. 19:55
 1/4 panini ***** válasza:
sztem ha fbn már elég sokat beszéltetek akkor nyugodtan menj oda.. kérdezd meg milyen órája lesz, mit csinál délután esetleg hívd el vhova.. és attól meg ne tarts h nem vagy eléég jóképű.. ez hülyeség.. amúgy meg nagy valószínűséggel már látott rólad képet fbn..úgyhogy ha nemis lennél jóképű (amit kizártnak tartok sztem csak kishitű vagy) akkor sem para az egéész hiszen tudja h hogyan nézel ki.. és amúgy sem külső alapjáán ítél az ember. hajráá:D csak ügyesen:D
2012. jún. 7. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
hát őőő hát őőő hát őőő fogalmazd meg magadban mit akarsz neki mondani, vegyél egy nagy levegőt és menyj oda hozzá és csak magabiztosan. :)
2012. jún. 7. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha sokat beszéltek fb.n akár fb-n is elívhatod barátilag.

És a baráti találkán megtudhatod, hogy tényleg akarsz-e vele még találkozni, plusz ott nem hallja más, ha visszautasít.

2012. jún. 7. 20:13
 4/4 wiWell ***** válasza:
Ugyan mit veszíthetsz ha odamész hozzá. Legalább nem pazaroljátok tovább egymás idejét, ha nem jon ossze.
2012. jún. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!