Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogyan menjek oda, hogyan kezdjem el a dolgokat, nincs bátorságom, mit tegyek?
Az a szitu, hogy van egy csaj, aki nálam 2 évvel idősebb, és nagyon bejön, és elkezdtem vele beszélgetni fb-on, a suliban is látom nap mint nap, de nem merek hozzá odamenni, mert félek, hogy majd ha meglát, és látja, hogy nem vagyok jóképű, akkor elutasít vagy valami. Tudom, hogy nincs veszíteni valóm, de azért ez mégis csak egy nehéz helyzet :|
Tehát fb-n már beszéltünk elég sokat, de bátorságom még sincs ahhoz, hogy odamenjek hozzá. A segítségetekre lenne szükségem. Az én paramétereim: 198cm, 105kg, kis izom, rövid haj, (pattanásos)"tini" arc. A lányé: kb. 180Cm, 60-70kg, átlagos kinézet, kedves belső! Köszi szépen előre is mindent :)
Ha sokat beszéltek fb.n akár fb-n is elívhatod barátilag.
És a baráti találkán megtudhatod, hogy tényleg akarsz-e vele még találkozni, plusz ott nem hallja más, ha visszautasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!