Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon elszurtam a dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elszurtam a dolgokat?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel baratok vagyunk, de en total belezugtam. O csak baratkent tekint ram sajnos.

Mult szombaton elmentunk szorakozni paran, es ugy alakult, hogy kettesben maradtunk eleg sokaig. En tancoltam, aztan leultem hozza eleg szorosan kozel. Odahajoltam. Es mivel korulottunk sokan smaroltak, azt mondtam neki, hogy nekunk is ezt kellene csinalnunk. De a valaszt mar nem vartam meg. O csak nevetett.

A buszmegalloba egyutt mentunk ki kesobb. Viszont amikor mar masodjara mondta, hogy nem muszaj megvarnom, ha akarok, akkor menjek, akkor megkerdeztem tole, hogy talan meg akar tolem szabadulni vagy mi?

Azota kicsit fura a viszonyunk, marmint ahogy en viszonyulok hozza. O felajanlotta a segitseget szamitogep ugyben, szoval gondolom nem haragszik ram. Csak en voltam kicsit fura vele, es most felek , hogy total elrontottam mindent veglegesen.

Szeretnek valami kulso velemenyt hallani, koszke.

2012. máj. 9. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Túlreagálod.
2012. máj. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!