Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, akik inkább túráznak, sportolnak, kreatív dolgokat csinálnak, meg talán kicsit maguknak valók minthogy bulizzanak meg piáljanak?

Figyelt kérdés

Na ezt nem társkeresés céljából tettem ki, csak jól esne egy kis remény, hogy vannak jól eldugva normális, nekem való lányok is, mert én ilyenekkel még nem találkoztam.

Nekem nem kell az olyan, hogy lemegyek a diszkóba, meghívok valakit 2 koktélra és már nyitja is a lábát ... (jó tudom, ez csak egy véglet, de manapság sok ilyen van)

2012. ápr. 15. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
nincsenek, mert ők nem trollkodnak, hanem túráznak, sportolnak, kreatív dolgokat csinálnak.
2012. ápr. 15. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:

"Na ezt nem társkeresés céljából tettem ki"

Persze................azért van a randizás kategóriában......

2012. ápr. 15. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, pl. én, vagyis akkor nem kell feladnod a reményt és biztos a közeledben is van ilyen lány, akit talán idáig nem is vettél észre.
2012. ápr. 15. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
én nem túrázok, nem bulizok, viszont kreatív vagyok :P
2012. ápr. 15. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

nem is tudod milyen a diszko akkor miert hiszed azt,hogy ugy van ahogy irtad ?

es aki bulizik meg pial az neked nem egy normalis ember igaz? grat nojjel fel

2012. ápr. 15. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok, csak baromi nehéz megtalálni őket, mert otthon maradnak...

Én az időm legnagyobb részét zenéléssel, zenetanulással, gyakorlással, max. zeneiskolában vagy az Operában töltöttem, a zeneiskolai barátaimmal.

2012. ápr. 15. 22:01
 7/9 A kérdező kommentje:

1. hova írtam volna? szüzesség? :D

2. Látod, én nem mondtam, hogy nem normálisak. Ez amúgy is egy relatív dolog.

És képzeld, tényleg voltam már diszkóban is, kocsmázni is szoktam, meg minden, de egyszerűen kicsit undorítónak találom az egész dolgot

2012. ápr. 15. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg az az elet !
2012. ápr. 15. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Tény,hogy az ilyen lányok ritkán járnak társaságba,legalább is ha magamból indulkok ki... :)

Pedig gyakran járok el,de ugye akkor erdőbe vagy olyan helyre ahol nincs túl sok ember...Ha itthon vagyok akkor meg vagy tanulok vagy festek(ez a kreatív rész...:D)

Szóval biztos van még sok ilyen lány,csak ők nem annyira kihívóak,kicsit nehezebb minket észrevenni főleg mivel mi szeretünk periférián maradni.

Sok sikert :D

2012. ápr. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!