Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami kreatív program hónapfordulóra?
Sok ötletem nincs még nagyon, jövő hét hétfőn leszünk 1 hónaposak. Van esetleg valami pozitív tapasztalat, hogy milyen program (valami nem túl romantikus katyvasz) vált be nálatok olyan nagyon? :)
( Igen, amit a nagytöbbség írni akar és írni is fog a válaszolók összetételét ismerve, az valószínűleg meglesz, így valami különleges programra gondoltam, ami a szex előtt lenne :D )
hmmm... nem szeretnel sajat magad kitalalni valamit, amire aztan büszke lehetsz, mert bizonyitod SAJAT kreativitasodat es szemelyisegedet?
Amennyiben nem igy gondolod, ajanlani tudok valami viccesebbet, extrasabbat. Pl. igaz, picit hideg van hozza, de elmenni paint-ballozni vagy gokartozni. De, ha valami itthonosabbra gondolsz, fözzetek együtt. Hidd el nem olyan bonyolult, ha egyszerüen azt csinalod, amit mond, de nagyon aktivan!
Vagy, ha nem gond az utazas, en pont most töltöttem szinten az elsö honapot, mi elmendtünk a becsi varoshaza elötti jegkorcsolyapalyara, a Wiener Eistraumra. Nagyon varazslatos volt!
...hmmm... vicces, hogy eddig vagy nem tartottak egy honapig, vagy majdnem pontosan negy evig a kapcsolataim eddig... remelem most megtalaltam az igazit ;) nagyon ugy erzem...
26/F
juj :D tsz-tag :D az szép lenne :DD mondjuk nem hónapfordulón, és nem az apjával, hanem a bátyjával, de lehet h egyszer bevehetem :D
utolsó előtt : köszi a tippeket, igazából egy kis inspirációt vártam, nem azt, hogy helyettem tervezzétek meg :)
de köszönöm mindenkinek a tippeket. valószínűleg nem csapunk nagy bulit, mégiscsak egy hónap :) majd a 3.-nál, 4.-nél :) egy kis filmezés, vacsi tökéletes lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!