Nem ír vissza a fiú, aki tetszik, miért?
Figyelt kérdés
Részt veszek egy cserediákprogramban és fiú cserediákot kaptam (én lány vagyok) és hát nagyon megtetszett, szimpatikus és kedves. Váltottunk pár üzenetet. Viszont most már egy hete nem ír vissza, pedig már látta az üzenetet. Miért lehet ez? Legutóbbi üzenete az volt, hogy náluk egy múzeum van és szerinte az nagyon unalmas, reméli, hogy másféle múzeumot szeretnék majd megnézni. Erre én írtam, hogy nem érdekel, milyen múzeum, biztos tetszeni fog. Ezért most megsértődött? Csak eltúlzom a dolgot szerintetek? Valami rosszat írhattam?2015. jan. 22. 21:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem nincs köze a múzeumhoz. :D
Inkább csak le akart koptatni... :/
2/7 anonim válasza:
Mert pogácsát eszik, hmm de finom is az. Menj egyél te is egy kevéskét!
3/7 A kérdező kommentje:
De a cserediákom miért akarna lekoptatni?
2015. jan. 22. 21:59
4/7 anonim válasza:
mert minek ismerkedjen ha pár hét/nap múlva úgyis elmegy?
5/7 A kérdező kommentje:
De az a feladatunk, hogy megismerkedjünk. A cserediákkal levelezni kell. És nem olyan dolgokról leveleztünk.
2015. jan. 23. 14:45
6/7 anonim válasza:
Ha cserediák akkor elvileg másik országban laktok, annak mi értelme lenne?
7/7 fruzsikaaaaaa válasza:
Én is egy sráccal levelezek és elmondtam neki hogy tetszik és nem sértődött be szóval az tuti nem. Ő magántanuló az osztályba és asszem csak velem levelezik ilyen régóta😘 a fiúk nem nyuszik és kimondják a véleményüket.szerintem kérd ki a véleményét a kapcsolatotokról .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!