Nekem nagyon tetszik egy srác, bár lehet hogy ez már inkább szerelem. Írtam neki Facebookon, megnézte, de nem írt vissza. (többször is) A suliban folyton néz akárhányszor is találkozunk, keresi a pillantásom. Mit tegyek?
Én ilyenkor már biztos hagynám, hiszen kínosan érezném magam. És ki tudja a haverjaival így miket beszélnek rólam a hátam mögött.
Vagy személyesen szólítod le, vagy pedig leteszel róla. Lehet pont akkor fog téged keresni, amikor már nem foglalkozol vele.
Masrèszt amikor ramnéz/bamul ,akkor soha m kapom el a pillantasom!Sőt , akkor en is nézem,es ő is bámul ,tehát szemezünk.Ami még probléma hogy folyton a hav
val lóg,és èn is a barátnőimmel.Lesz most egy buli ahol remélhetőleg ott lesz,és akkor megpróbalok elszakadni mindenkitől.
"Soha nem irtam neki olyat amit nyomulásnak vehet...mindig csak kicsi ,apró üzeneteket ,amikkel tudatni akartam vele hogy bejön."
Hát ez így elég ellentmondásos.:D Mármint, ha semmi kérdés, témafelvetés nem volt, hanem burkolt "bejössz nekem" üzenetek (ráadásul többre nem válaszolt?!), azzal a mélább fajta nem tud mit kezdeni. Csak jobban beszarik, hogy most mit kezdjen egy rá készen álló nővel.
Mindenesetre csak az marad, hogy odamész és meglátod szemtől szembe mit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!