Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem nagyon tetszik egy...

Annawella kérdése:

Nekem nagyon tetszik egy srác, bár lehet hogy ez már inkább szerelem. Írtam neki Facebookon, megnézte, de nem írt vissza. (többször is) A suliban folyton néz akárhányszor is találkozunk, keresi a pillantásom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
(Nekem ez nagyon fontos:Vagy túl szeretnék rajta lépni, vagy összejönni vele.

2014. nov. 22. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
biztos félénk suliban menj oda hozzá akkor minden kiderül (szerintem)
2014. nov. 22. 20:06
 2/9 anonim válasza:
Mit írtál neki? Valami nem stimmel, ha ennyire les, de kezdeményezésed után sem kíván kapcsolatba lépni veled.
2014. nov. 22. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor már biztos hagynám, hiszen kínosan érezném magam. És ki tudja a haverjaival így miket beszélnek rólam a hátam mögött.

Vagy személyesen szólítod le, vagy pedig leteszel róla. Lehet pont akkor fog téged keresni, amikor már nem foglalkozol vele.

2014. nov. 22. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Következőkor, ha a suliban egyedül van, vagy csak kevesen vannak mellette, akkor menj oda dumálni vele, esetleg kerdezd meg hogy miert nem írt vissza:) Na rádnèz akkor mosolyogj, kacsints, picit harapd meg a szád szélét. Én ezeket szoktam csinálni, nekem bejön. Ja és ha a szemedbe néz, ne vedd le róla a pillantásod, sokáig nézz mélyen a szemébe !!
2014. nov. 22. 20:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm!Soha nem irtam neki olyat amit nyomulásnak vehet...mindig csak kicsi ,apró üzeneteket ,amikkel tudatni akartam vele hogy bejön.
2014. nov. 22. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Masrèszt amikor ramnéz/bamul ,akkor soha m kapom el a pillantasom!Sőt , akkor en is nézem,es ő is bámul ,tehát szemezünk.Ami még probléma hogy folyton a hav

val lóg,és èn is a barátnőimmel.Lesz most egy buli ahol remélhetőleg ott lesz,és akkor megpróbalok elszakadni mindenkitől.

2014. nov. 22. 20:35
 7/9 anonim válasza:

"Soha nem irtam neki olyat amit nyomulásnak vehet...mindig csak kicsi ,apró üzeneteket ,amikkel tudatni akartam vele hogy bejön."

Hát ez így elég ellentmondásos.:D Mármint, ha semmi kérdés, témafelvetés nem volt, hanem burkolt "bejössz nekem" üzenetek (ráadásul többre nem válaszolt?!), azzal a mélább fajta nem tud mit kezdeni. Csak jobban beszarik, hogy most mit kezdjen egy rá készen álló nővel.

Mindenesetre csak az marad, hogy odamész és meglátod szemtől szembe mit tesz.

2014. nov. 22. 20:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez lesz,köszönöm!!! :)
2014. nov. 22. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mi lett a sráccal?

2015. márc. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!