Lehet, hogy azért nem írt vissza, mert félős?
Figyelt kérdés
Bejelöltem a fiút, aki tetszik és ráírtam 2x is, de nem ír vissza, pedig az elsőt még látta is. Ennyire félős lenne, vagy nem tud mit írni?2015. jan. 4. 14:58
4/10 Katolikus plébános válasza:
Fél tőled.
Hozzáteszem ismeretlenül nem jelölök be/vissza senkit.
5/10 anonim válasza:
Ha nem ismer lehet azt hiszi kamu vagy, isneretlennek én se írok vissza, de ha pl láttam már egyetemen akkor igen
6/10 anonim válasza:
Na meg az se mind1 mit irtál neki!?
7/10 A kérdező kommentje:
egy suliba járunk és már egy párstor szemeztünk, szóval látásból ismerhetne
2015. jan. 4. 15:09
8/10 anonim válasza:
Én azoknak nem szoktam visszaírni, akik nem érdekelnek. Jobban mondva, nem akarom megbántani a nemmel, inkább nem írok semmit. Személyesen lehet félős, de neten keresztül nem hiszem, inkább nem érdekled.
9/10 anonim válasza:
Ezentúl akkor én se írjak vissza minden nyomoréknak, mert nehogy megbántsam? Nekem sokkal szarabbul esik, hogy nem tudom mi a szar van, inkább utasítson vissza... nekem ugyanúgy rossz, ha nem tudom mi van. FÉRFI LOGIKA :D
10/10 anonim válasza:
Ha akar valamit visszaír, ha nem ír vissza nem akar semmit. Ez józan ész, nem kell hozzá nagy logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!