Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Végre Travi lettem! Ez elítéle...

Végre Travi lettem! Ez elítélendő?

Figyelt kérdés

Ffi vagyok, vagyis annak születtem! De, mindig éreztem, hogy van bennem valami plusz! A lányokat szerettem én is 100%-an, úgy mint minden "rendes" fiú. Csak kevés önbizalmam volt és kevés sikerélményem!

Tudjátok, a sablonszöveg: Elvált szülők gyerekeként hányódtam, rossz életünk volt, apám verte a családot....stb. Nem ragozom tovább!

Kudarc-csalódás kísért a magánéletben és egyszer csak kipróbáltam fiuval! Először nem volt jó....köpködtem utána, majdnem hánytam.

Utána valahogy belerázódtam! Már szinte kívántam a farkat..Ez így ment évekig! De, még mindig éreztem valami hiányzik...

Pár évvel ezelőtt női rucikba bújtam és úgy szexeltem fiukkal. A változás, az élmény nagyságrendekkel jobb volt. Így már nőnek érezhetem magam sex közben!

Mások nem jártak még így? Nem gondoltatok erre? Mindenki boldog hetro itt?

2015. jan. 22. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdés csak polgárpukkasztás! Egy meleg soha nem írna így...

25f m

2015. jan. 23. 12:35
 12/18 anonim válasza:
És ha ennyire full heteró voltál akkor gyermeked is van? Ha igen mennyi?
2015. jan. 23. 16:58
 13/18 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekem! A full hetroság nem attól függ, hogy van-e gyerek vagy nincs!

Talán a sok visszautasítás miatt tértem át a "sötét oldalra"!

2015. jan. 23. 17:54
 14/18 A kérdező kommentje:

Egyébként megfigyelhető, hogy sok intézetisből meleg lesz!

Ez visszavezethető a gyerekkorukra, hányódtatásukra, szeretethiányra...stb.

2015. jan. 23. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez hülyeség.. a melegség nem attól függ, hogy milyen kemény volt az ember gyerekkora!
2015. jan. 23. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:
A kérdés kamu.
2015. jan. 23. 20:45
 17/18 anonim válasza:

Úgy élj ahogy neked tetszik! Elsősorban magadnak tetszél, és magadnak akarj megfelelni! Aztán majd foglalkozhatsz a többiek véleményével!:)

Te életed!:)

Fogadd el magad, és legyél nagyon boldog!:)

2015. jan. 25. 18:25
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát, köszi mindenkinek a válaszokat! A "kamu"-s válasznak üzenem: Nem kamu!

Ez, hogy teljes életet éljek és boldogan ezt definiállni kellene, hogy vajon a traviknál mit is jelent ez?!

Eleve az utcán körömcipőben, parókában nem mehetek végig, mert mire az utca végére érnék, valószínűleg megköveznének,levernének! :-)

Ezt a beöltözést és viselést, viselkedést csakis otthon vagy négyfal között lehet végezni!

(kivétel persze, izgalmas helyeken, erdőben,lépcsőházban itt-ott gyors felöltözés és gyors szex...) pl. Ez engem nagyon is izgat! Valahogy növeli bennem az adrenalint!

:-) Más nem járt még így?

Amikor először itthon felhúztam a szatén harisnyanadrágot, végtelen boldogság töltött el! Úristen, miért nem vettem fel eddig?

Később évek múlva...meg, amikor felvettem a parókát és kisminkeltem magam, mégjobban örültem! Úristen, miért nem csináltam ezt eddig?

Persze nem egyszerű szexpartnert találni ehhez, de nem lehetetlen! Van, akit kifejezetten taszít a női rucis partner és van, akinek bejön!

Mondjuk én imádom a nagy macis partnert vagy partnereket, 120-160kg-at. Szeretem magam nőnek érezni és úgy szexelni! A legtöbb pasi aki akad, nős vagy elvált.40 évessel, 50-essel, 60-assal is voltam.

Vannak itt hozzám hasonló emberek? Akár olyanok vagy hasonlók, mint én vagy olyanok, akik travival szexelnének?

2015. jan. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!