Ismerkedés? Szingli lettem.
Figyelt kérdés
20 vagyok, szingli lettem már lassan 5 napja, amivel persze egyáltalán nem arra célzok, hogy párt keresek..
17-től 24-25ig.
Vagy itt, vagy skype-on, vagy ahol jónak találod.
Szeretek beszélgetni.
Szia.
2014. dec. 28. 01:38
2/12 anonim válasza:
Remekül részleteztél mindent,csak épp azt nem, hogy milyen nemű párt keresel ?
3/12 A kérdező kommentje:
EMBEREK! Fiú vagyok, 8 üzenet jött, hogyan dugnának meg. Köszi, nem ! :D
2014. dec. 28. 01:41
4/12 anonim válasza:
Hát igen. legközelebb ezt is közölni fogod legalább hogy F vagy!
5/12 anonim válasza:
#3 Ja hogy fiú vagy? Akkor már csak 3 aktuális, a többiek heterók... LoL
7/12 anonim válasza:
Neked sincs annyi eszed hogy egy nemet kiirj, inkább megvártad a kanos privatokat...
8/12 anonim válasza:
Nem baj, ha szereted fiúk perverz üzeneteit olvasgatni, nekünk elmondhatod, hogy meleg vagy.
9/12 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok meleg :D
Még irtanám is kifelé őket.
2014. dec. 28. 16:12
10/12 anonim válasza:
Nem olvastál még elég kérdést ahhoz h tudd h ha fiú vagy sz@rnak a fejedre ha lány össze vissza dugnának.
Ezen a helyen egy heretó pasinak esélye nincs nem is értem h miért törik magukat.
"lassan 5 napja" FUUUUU h oda ne rohanjak, van itt nem egy ember aki 5 éve meg 15 éve az.
Akkor már inkább nekik legyen előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!