Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Végre Travi lettem! Ez elítéle...

Végre Travi lettem! Ez elítélendő?

Figyelt kérdés

Ffi vagyok, vagyis annak születtem! De, mindig éreztem, hogy van bennem valami plusz! A lányokat szerettem én is 100%-an, úgy mint minden "rendes" fiú. Csak kevés önbizalmam volt és kevés sikerélményem!

Tudjátok, a sablonszöveg: Elvált szülők gyerekeként hányódtam, rossz életünk volt, apám verte a családot....stb. Nem ragozom tovább!

Kudarc-csalódás kísért a magánéletben és egyszer csak kipróbáltam fiuval! Először nem volt jó....köpködtem utána, majdnem hánytam.

Utána valahogy belerázódtam! Már szinte kívántam a farkat..Ez így ment évekig! De, még mindig éreztem valami hiányzik...

Pár évvel ezelőtt női rucikba bújtam és úgy szexeltem fiukkal. A változás, az élmény nagyságrendekkel jobb volt. Így már nőnek érezhetem magam sex közben!

Mások nem jártak még így? Nem gondoltatok erre? Mindenki boldog hetro itt?

2015. jan. 22. 20:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
én még nem gondotlam ilyenre de ha te így érzed jól magad akkor hajrá
2015. jan. 22. 20:06
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
Yiiihá!
2015. jan. 22. 20:08
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem elitélendő hiszen mindenki úgy szexeljen ahogy neki jól esik :) És te nőies is vagy?Mármint testileg...
2015. jan. 22. 20:09
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

:D

Nekem ez nem elítélendő. Tök jó, hogy megtaláltad magad és hogy kiteljesedtél!:)

2015. jan. 22. 20:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
azt a változatot már próbáltad, hogy női ruhában nővel? sosem lehet tudni...
2015. jan. 22. 21:26
 6/18 A kérdező kommentje:

Erről még annyit: Sokan vannak, akik ha nem is állnának át a "sötét" oldalra, de legalábbis kipróbálnák! Vagy kíváncsiak vagy ujdonságot keresnek!

A véleményem: Valami vonzalmat kell érezni az azonos nem iránt,hogy bárkiben ez akár a gondolat erejéig is, de felmerüljön benne!

Sokan elfojtják ezt a kíváncsiságot életük végéig,holott lehet ha kipróbálnák, teljesebb életet élnének utána!

Vannak bátrak, vannak, akik felvilágosultak és nem ilyednek meg saját érzéseiktől vagy vágyaiktól!...és ezt tartom jónak!

Próbálják ki, teljesedjenek ki és utána lehet hazamennek és megnyugvással élik tovább a megszokott életüket! Lehet, többet nem is vágynak ilyenre! Lehet olyan is akad, aki még hébe-hóba kipróbálja akár a passzív, akár az aktív szerepet vagy éppen unit vagy travit.

Sokan ezt megmosolyogják, hogy úgymond: Ááááá én soha! Holott lehet hazamennek és hokiznak tovább! Vagy pedig már évek óta nem működik otthon az asszonnyal a kapcsolat és egymást okolják!

Én is ilyen "full hetero" voltam! Lehet nem hiszitek el, de ugyanúgy mint bennetek még a gondolatától is idegengettem volna, hogy úgymond fiúkkal kezdjek! Persze kihangsúlyozom, ahhoz, hogy idáig eljussak rengeteg "jó csaj" utasított el, mind mind kudarcként éltem meg.....

Akkor amikor "átáltam" fiúkra,....na ez sem máról holnapra történt, évek kellettek hozzá......míg egyáltalán elfogadtam azt a tényt, hogy fiúkat elégítek ki, az mellett, hogy még mindig a nők után jártam, kerestem volna a kapcsolatot, de önbizalomhiány miatt mind elutasított!!!!

Egyszer csak "eltört bennem" valami! Feladtam a nőket!

Kialakult bennem egy távolságtartás a nők iránt vagy nevezzük félelemnek vagy megvetésnek....

Biztosan lehetne még jelzőt találni rá....

Fiúkat keresek és kiegészítve azzal,hogy női ruciban szexelek velük, már akinek ez bejön!

Na ezek a férfiak, akivel vagyok, ez is megér egy misét....:-)))

El nem tudjátok képzelni,a legtöbbje nős! "ők csak véletlenül" vannak velem mondván: "az asszony elment bevásárolni", "jönnek a rokonok"...stb.

Olyan szövegeket levágnak,hogy itt veszem észre, amit a mondandóm elején is írtam:

A saját érzelmeiktől,identitásuktól is megijednek!

Önmaguk előtt is szégyenlik magukat és ezzel akarják megnyugtatni magukat, hogy csak kipróbálják, véletlen, ők heterók.....még ki is kérik maguknak,ha valaki melegnek vagy biszexnek nevezné őket!!! :-))

2015. jan. 22. 23:54
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
Én nagyon örülök,hogy megtaláltad önmagad és mered is vállalni.Sok Szerencsét neked!
2015. jan. 23. 04:12
 8/18 anonim ***** válasza:
Conchita te vagy az?
2015. jan. 23. 08:15
 9/18 ftf1983 ***** válasza:
94%

Először is nagyon jó, hogy megtaláltad önmagad és jól érzed magad!

A jelenség, amit leírsz, hogy "heteró" pasik olyan srácokkal szexelnek, akik női ruhában vannak elég gyakori. Nem egy srác van, aki nagyon szép pénzeket keres azzal, hogy nőnek öltözve szexel pasikkal. Ezek a pasik azt mondják, hogy így nincs bűntudatuk, hogy pasival szexelnek, hiszen akit dugnak az női ruhában van...

2015. jan. 23. 09:02
 10/18 anonim ***** válasza:
A kijelentéseid nagyon undorítóak. "sötét oldal" Mi ez ba*dmeg starwars? Attól h nő akarsz lenni, még te is ember vagy szóval felesleges így abnormálisnak beállítanod magad az efféle kijelentésekkel. Gondoltam rá... Vettem fel női ruhát. borzalmas volt, a magassarkú majdnem kitörte a bokám, a szoknya idegesített a melltartót 15 percig szenvedtem hogy fel tudjam venni, és a smink belefolyt a szemembe... Nekem ennyi elég is volt, az 100% hogy nem akarok nő lenni.. Meghát végülis korai nekem erről még gondolkozni.. A lényeg hogy hogy 16. hónapja tart a a kapcsolatom egy velem egyidős fiúval akivel mindennél jobban szeretjük egymást, megbízunk egymásba, és már most tervezzük együtt a jövőnket. Szóval ja. Nem kötelező transzinak lenni ahhoz hogy a fiúkat szeresd am, de ha neked így jó akkor hajrá, csak kevesebb ronda kijelentést pls! 14/f bisex
2015. jan. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!