Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lelkibeteg lettem a lányokkal...

Lelkibeteg lettem a lányokkal való sikertelenség miatt, mit csináljak?

Figyelt kérdés

kezdjük ott, hogy egy éve volt egy nagyon nagy szerelmem, eleinte még benne is lett volna, de aztán mégsem (most jó egyedül, pasi nélkül), igy visszanézve szórakozott velem, vagy talán meg sem értette amit mondtam neki.

Azóta volt kb. 10 nő, mind ugyanaz: megismertem buliban, aztán nem látom többé; irok neki, nem válaszol, későn válaszol, nem ér rá, most hanyagolja a bulikat, vagy "kapcsolatban" lesz.

Persze próbálkoztam társkeresőkkel: jobbnál jobb nők, aztán mi történik? Nem válaszol, nem válaszol, nem válaszol, volt amelyik lazán letiltott. Közben az 1 évvel ezelőtti szerelmem is talált pasit, úgy mondta nekem hogy "boldogság vaaan :)" ránéztem fáradtan (ekkor látszott rajta, hogy "hú ezt nem kellett volna mondanom" kifejezés), hátatforditottam neki, és otthagytam. De persze a barátság megmaradt... egy hónappal később jön hozzám (a pasija is ottvolt) "hogyhogy itt vagy? (egy buliban) nem szoktál itt lenni, szilveszterezni hol fogsz? Mondom itt, erre csillogó szemekkel "júj de jóóó". Aha... aztán fel akart vinni táncolni, na eddig birtam cérnával: "figyelj, hagyjál te engem békén, nem fogok összetapadni veled, ott van a pasid, táncolj vele, sokkal helyesebb mint én, őt választottad nem??" egy miértet még kérdezett, de közben megint hátat forditottam, szabályosan kirohantam...

ott jöttem rá, hogy ez már nemis én vagyok. És fáj nekem, hogy amig futtottam utána, semmi nem volt jó, sőt egyszer-egyszer még unottan is reagált nekem, bezzeg most... azt elfogadtam, hogy ő vele nem lehet, de hogy mások nem adnak esélyt? Rájöttem, hogy utálom a nőket emiatt, de magamat is. Meglátok egy jó nőt, már rögtön "úgyis pasija van", vagy "úgyse látom többet", vagy "úgyis hiába futok utána, valami nem tetszik neki, ezis csak felszivódik"

Ebből hogy lábaljak ki?

2015. jan. 7. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
na basszus, ez durva, nem lehet, h visszakaptad volna azt a csajt, aki táncizni akart veled? nézte, h visszaszerezhető vagy-e, mert mondjuk rájött, h a pasija nem adja?
2015. jan. 7. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Fú, ez tényleg xar ügy. Át tudom érezni.

Ha szeretnél valakivel beszélni, akkor majd írj rám.

Egy hasonló cipőben járó 21/F.

2015. jan. 7. 21:52
 3/5 A kérdező kommentje:

"na basszus, ez durva, nem lehet, h visszakaptad volna azt a csajt"

nem lehet, mert csók volt köztük :)

tudjátok még mi teszi fel az egészre a koronát? Ha egy nő dagadt, vagy vékony, ő még mindig tud változtatni a külsején, és lehet a pasik kedvence. Én meg az arcom alapján el vagyok itélve, edzhetek én nyugodtan... tudom pénz,pénz,pénz, na olyan nő meg nem érdekel... az a másik pasi talán van 50 kiló, csak épp ku.rva helyes...

2015. jan. 7. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

nemtom, h miért akart akkor táncolni veled, mindenki a pasijával táncolna sztem amúgy.

rúgd le a pics**a akkor a vézna p**st. :D lehet, h azért nem akart vele táncolni, mert félt, h neki kell a férfiszerepet nyomni a táncban? :D

2015. jan. 7. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szard le az összeset!!! De tényleg!!! Ne foglalkozz az ismerkedéssel! Nem éri meg.....
2015. jan. 7. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!