Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem miért nem jön össze...

Nekem miért nem jön össze soha egy barátnő?

Figyelt kérdés
Ismerkedek, próbálkozom folyamatosan, de semmi. Nagyon frusztrál már, hogy normális emberek az én koromban már túl vannak pár kapcsolaton, nekem ezidáig pedig még egy randi sem jött össze.

2014. nov. 22. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Korod?
2014. nov. 22. 13:17
 2/13 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok.
2014. nov. 22. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Nem tudom hány éves vagy.

De hidd el semmit sem vesztessz vele ha nem jársz két hetet egy ribivel.

Tudom hogy szeretnél barátnőt hogy jó lenne stb. De inkább majd egy komolyabb kapcsolatra koncentrálj szerintem.

Hidd el Megértem a ptoblémád. Egyforma helyzetben vagyunk.

16\l

2014. nov. 22. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem pasi jön össze nagyon ritkán, de már tudom hogy fog értem eljönni : fehér lovon fog jönni hozzám az én szerelmes lovagom, és egy sárga rózsát fog tartani a szájában amit át fog nyújtani mint a szíve zálogát! Tudom hogy így lesz mert megálmodtam! És érteni fog a kvantumfizikához és hobbija lesz az UFO kutatás :)

L

2014. nov. 22. 13:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje próbálkozol? Évek óta nem jön össze, vagy csak most kezdted?

Ha évek óta nem jön össze, akkor valamit rosszul csinálsz.

2014. nov. 22. 13:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Évek óta nem jött össze semmi. Lényegében 16 évesen voltak az első próbálkozásaim (12 éve) Azóta lényegében keresem a lehetőségeket, de mind kudarccal zárul.
2014. nov. 22. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Van egy olyan érzésem, hogy ismerem már a kedves kérdezőt. :))
2014. nov. 22. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl jó fiú vagy? Vagy esetleg nem vagy vonzó a nők számára a kinézeted, vagy az anyagi helyzeted miatt?
2014. nov. 22. 13:27
 9/13 anonim válasza:
Képet küldesz?:)
2014. nov. 22. 13:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Lényegében igen, jófiú vagyok, meg a kinézetem sem olyan, mintha most vágtak ki valami divatlapból, de 1 orrom van meg két fülem, szóval annyira talán nem elkeserítő a helyzet, mint azt néhány lány már említette nekem.
2014. nov. 22. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!