Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? 3 éve tetszik...

Mit tegyek? 3 éve tetszik nekem egy lány, akinek azóta nem mertem megmondani.

Figyelt kérdés
Nincs semmi baja velem, de félek, hogyha megkérdezem, akkor utálni fog, vagy máshogy fog rám tekinteni. Mit tegyek, hogy tudja mit érzek, mégse nézzem rám rossz szemmel?

2014. nov. 16. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább nézzen rád rossz szemmel minthogy közömbös legyél neki.

A lányok sokszor azt a fiút szeretik meg akit előzőleg a pokolra kívántak volna (gyakran a fiúk is így vannak ezzel).

2014. nov. 16. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha most nem teszed meg, egész életedben bánni fogod.

30/F

2014. nov. 16. 19:50
 3/4 anonim válasza:
Mondd el neki, mert aztán majd más fogja neki elmondani.. :'( Gondolom nem akarsz abban élni, hogy mi lett volna, ha... Hajrá.
2014. nov. 17. 17:52
 4/4 anonim válasza:
Nem kell megmond neki konkretan...ha joba vagy vele akkor csak siman hivd el egy uditore, vagy koktelra, tudom is en...ha pedig kozombos vagy szamara kezdgyel rairni fb-n hogy mit csinal meg syb, stb, hogy felfigyeljen rad....ha a lany jol nez ki es te nem irsz ra, akkor mas ra fog, es banni fogod...nekem is tetszett vki es fel orat ultem a gep elot hogy fb-n megszolitsam(annyira izgultam...), es most mar 2 honapja eggyut vagyunk es az eggyik legjobb csaj a sulimbol, de tenyleg...Csak hajra...1 kis batorsag :)
2014. nov. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!