Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ennyire szánalmas?

Miért vagyok ennyire szánalmas?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Tetszik egy lány, valahogy (lényegtelen hogy) megtudta, hogy tetszik nekem.

Nem beszélgetünk, soha nem beszélgettünk.

Évfolyamtársam, de heti 8 órán együtt vagyunk.

Facebookon kb. 2 szót váltottunk.

Néha úgy érzem, mikor észreveszem, hogy néz, mintha az akarná tudatni velem, hogy "gyere már ide, te gyökér".

De NEM MEREK!!!

Fejben tök jól elképzelem, van téma meg minden.

De valóságban....

Múltkor lyukas óránk volt, és csocsóztunk, beálltak ők is (barátnőivel), ő vele voltam, tökéletes lehetőség lett volna, legalább jófejnek tűnni, de gyökér vagyok, és szokás szerint egy szót nem szóltam.

Mi a rákot kezdjek magammal?

Ez annyira idegesítő

2014. nov. 15. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy jó ötlet. Menj oda hozzá, és mond meg neki őszintén, hogy ne haragudjon de kuvára izgulsz most hogy vele beszélsz és nézze el neked ha furcsát mondasz stb :) Aranyosnak fogja találni és dumálni fogtok, majd idővel feloldódsz.
2014. nov. 15. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval 20/L
2014. nov. 15. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
1 es vagyok, saját tapasztalat, réges régen én is fostam oda menni .. aztán kitaláltam, hogy őszintén minden könnyebb ;) 25/f
2014. nov. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!