Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez nem szánalmas?

Ez nem szánalmas?

Figyelt kérdés

A héten a Mcdonaldsban odajött hozzám két srác és azzal álltak elő, hogy van egy haverjuk aki nemrég elvégzett egy csajozós tanfolyamot és legyek már olyan jófej, hogyha ideér akkor ők rábeszélik, hogy próbáljon meg felszedni engem és én beszélgessek, ismerkedjek vele úgy mintha spontán történne az egész, hogy ezzel segítsek már növelni az önbizalmát.

Amikor nemet mondtam, akkor meg elhordtak beképzelt rib.ancnak.

2014. aug. 23. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
De igen az... De sajnos sok lánynak ez jön be :(
2014. aug. 23. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem szánalmas, hanem ulta gyökérség. :D
 3/9 anonim ***** válasza:
Segíteni akartak a haverjukon, mi ebbe a szánalmas?
 4/9 anonim ***** válasza:
kamu:)
2014. aug. 23. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy a haverjának akartak segíteni, nem szánalmas. Az, hogy az csajozós tanfolyamra jár, az már igen.
2014. aug. 23. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én megtettem volna, nincs ebben semmi, kicsit beszélgetünk azt ha mennem kell elbucsuzok tőle azt kész. Ha mindenki ennyire magának való akkor tényleg nehéz ismerkedni, barátkozni.
2014. aug. 23. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet volz hogy a baratjuknak akartak segíteni.

Az viszont gyökérség hogy téged ezert lerib**coztak.

2014. aug. 23. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolom 15 év körüliek lehettek.
2014. aug. 23. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:

De ez szánalmas akárki akármit mond!

Aki ilyen csajozós hülyeségre jár és kidob erre pénzt,aztán még segítenek is neki abba,hogy ez beválik és jó,akkor örül majd persze nagyon,de amikor meg élesbe kell majd valakit felszednie meg majd koppan jó nagyokat és még pénzt is dobott ki rá.Ahelyett,hogy olvasná ezeket a csajozós cuccokat ahelyett elmenne edzeni és megpróbálni lányokat felszedni több esélye lenne.

2014. aug. 23. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!