Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyenek a lányok?

Miért ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordult már, hogy csak ismerkedésből elkezdtem beszélni egy lánnyal, és ő rögtön azt gondolta, hogy akarok tőle többet.. Miért ilyenek a mai lányok?

2014. nov. 15. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:

"Azt hiszik, hogy többet akarok tőlük...

Talán nem így van?

De, de ez most részletkérdés!!!"

2014. nov. 15. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
El vannak szállva maguktól, kötetlen, emberi beszélgetést alig lehet velük folytatni.
2014. nov. 15. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:

csak akkor gondolnak ilyet ha jobban nézel ki mint ők...

viszont ezzel engem ítélnek halálra, mert én elég jól nézek ki, igaz magamról ezt nem hiszem el de mondják sokan.

tehát minden csak akihez hozzászólok azt hiszi dugni akarok.

2014. nov. 15. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
mert általában ezt tapasztalják
2014. nov. 15. 11:01
 5/10 anonim válasza:
Mert ez az onbizalmukat noveli hogy ha tudjak is hogy nem azert beszelsz veluk nekik jo erzes azt gondolni hogy megegy fiunak tetszenek....
2014. nov. 15. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert nincsenek tisztában azzal, hogy a fiúkat jobban érdekli a szombati Bivalybasznád-Tápióröcsöge barátságos mérkőzés első félidős szögletaránya, mint a szex.
2014. nov. 15. 11:08
 7/10 A kérdező kommentje:
de itt még nem is a szexről van szó, még csak 16 vagyok, és a lányok se idősebbek
2014. nov. 15. 11:16
 8/10 A kérdező kommentje:
bennem se az van hogy megismerem és 3 nappal késöbb már szex
2014. nov. 15. 11:18
 9/10 anonim válasza:

Fene tudja. Én az a típus vagyok, aki szívesen beszélget egy fiúval (csak úgy!), és addig, amíg ő egyértelműen nem nyilvánítja ki, mit akar, nyilván elutasítani se fogom. Szerintem ez így korrekt, elvégre nevetséges lenne a

Fiú: - Szia!

Lány: - Nem, nem jössz be! Csá!!!!!!négy!!4!444

szituáció. :D

Viszont kaptam már meg azt is (miután randira hívtak, én meg finoman nemet mondtam), hogy akkor miért beszélgettem vele?... Szóval nehéz dolgok ezek. Sőt, én is kaptam már meg fiútól azt, hogy "én csak barátként közeledtem feléd". Ez van, általánosítani kár, mindenki másképp bolond. :D

21/L

2014. nov. 15. 12:22
 10/10 iza123 válasza:

Azért hiszik ezt mert ez a tapasztalatuk ! Nekem már volt olyan nem is egy hogy rám irt egy srác hogy barátkozni akar , gondoltam rendben , beszélgettünk pár hétig aztán olyanokat írogatott hogy szerelmes belém stb...

Ezt nem azért írom mert beképzelt vagyok csak leírom a véleményem/tapasztalatom :)

2014. nov. 17. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!