Miért ilyenek a lányok?
"Azt hiszik, hogy többet akarok tőlük...
Talán nem így van?
De, de ez most részletkérdés!!!"
csak akkor gondolnak ilyet ha jobban nézel ki mint ők...
viszont ezzel engem ítélnek halálra, mert én elég jól nézek ki, igaz magamról ezt nem hiszem el de mondják sokan.
tehát minden csak akihez hozzászólok azt hiszi dugni akarok.
Fene tudja. Én az a típus vagyok, aki szívesen beszélget egy fiúval (csak úgy!), és addig, amíg ő egyértelműen nem nyilvánítja ki, mit akar, nyilván elutasítani se fogom. Szerintem ez így korrekt, elvégre nevetséges lenne a
Fiú: - Szia!
Lány: - Nem, nem jössz be! Csá!!!!!!négy!!4!444
szituáció. :D
Viszont kaptam már meg azt is (miután randira hívtak, én meg finoman nemet mondtam), hogy akkor miért beszélgettem vele?... Szóval nehéz dolgok ezek. Sőt, én is kaptam már meg fiútól azt, hogy "én csak barátként közeledtem feléd". Ez van, általánosítani kár, mindenki másképp bolond. :D
21/L
Azért hiszik ezt mert ez a tapasztalatuk ! Nekem már volt olyan nem is egy hogy rám irt egy srác hogy barátkozni akar , gondoltam rendben , beszélgettünk pár hétig aztán olyanokat írogatott hogy szerelmes belém stb...
Ezt nem azért írom mert beképzelt vagyok csak leírom a véleményem/tapasztalatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!