Nekem miért nem jön össze soha egy barátnő?
Figyelt kérdés
Ismerkedek, próbálkozom folyamatosan, de semmi. Nagyon frusztrál már, hogy normális emberek az én koromban már túl vannak pár kapcsolaton, nekem ezidáig pedig még egy randi sem jött össze.2014. nov. 22. 13:16
11/13 A kérdező kommentje:
9: Küldhetek képet, bár nem hinném, hogy sok értelme lenne, de írj rám privátban, addig meg fotózok egyet :)
2014. nov. 22. 13:44
13/13 anonim válasza:
Nem figyeltél eléggé a csajok visszajelzésére, így nem tudod, hogy mikor mit akarnak hallani. A nők a fülükkel lesznek szerelmesek, azon keresztül tudsz csak a szívükhöz férkőzni. Ha akarod, írj privátot, segítek neked pár gondolat erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!