Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez most kinek kellemetlen és...

Matália kérdése:

Ez most kinek kellemetlen és mit ronthattam el?

Figyelt kérdés
Igyekszem a lényeget irni:kb 2 évig csak lestem,vágyakoztam majd egy alkalommal odaléptem hozzá az utcán,elmondtam mit akarok ,hogy mindig egyedül látom és tetszik nekem-kedves volt,sztem jól fogadta,közel lépett,mosolygott bemutatkozás majd odaadtam egy levelet-jó,szerelmeslevél volt és most hagyjuk,hogy ciki az ilyen vagy égő ill nem-Ő eltette és elköszönés.Innentől szaladgál,emberek mögé bújik,fejet elfordit és sorolhatnám.Az Operában táncol,balettozik s én azt gondoltam,hogy aki eltáncolja az életet a halált,hogy esik az eső vagy süt a nap-szóval az talán értékeli az ilyet...mármint értitek...35 körüli nem kajla nő.Egy érett igazi NŐ-de ahogy viselkedik már kb 3 éve...meglátom és felnyeritek annyira röhejes vagy én voltam tahó,hogy elmondtam neki?Nem mondta,hogy van bárkije,hogy hagyjam békén,hogy randa állat vagyok...csak azóta futkorászik előlem.Haverjaim szerint"egy kizsgyerek"...igen,zs-velDD-vagy a művészlélek ennyire bonyolult és nem fér bele az életükbe más személy?Ennek ellenére odavagyok érte csak már esélytelen.Nah valaki érti ezt?D

2015. jan. 22. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szimplán defektes a nő, van ilyen.
2015. jan. 22. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos creepy volt a levél szövege.
2015. jan. 22. 09:37
 3/5 A kérdező kommentje:
S a legjobb,hogy majd mindennap találkozom vele vagy látom.Egy régen balettozott nőismerősöm szerint nem fér bele a magánélet mert ha egyszer megreccsennek valaki miatt akkor annyi a táncnak.És nem kispályás.
2015. jan. 22. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon kíváncsi lennék arra a levélre. Lehet, h zavarba hoztad vele, lehet, h nevetséges volt, vagy esetleg ijesztően tolakodó, nem tudni. Csak akkor tudnék többet mondani, ha látnám a levél szövegét. Én is kaptam írott szerelmes levelet, (én értékelte), sőt szerelmes verset is és akkor is korrekten reagáltam, ha nem tetszett a srác.

31N

2015. jan. 22. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
#4: Olyat biztos nem írt le neki, hogy fejszével vágná ketté a koponyáját, vagy ilyesmi, ami miatt bujkálnia kéne. Az #1-es hozzászólónak van igaza, nem teljesen tiszta a nő, egyébként a művészlélek nők még az átlagnőkön is túltesznek abnormalitásban. Szerintem kár a kiismerésükre pazarolni egyetlen Joule-nyi energiát is.
2015. jan. 22. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!