Szerintetek túl hamar akartam a szexet? Ezzel ronthattam el?
Adott egy lány, akivel lassan 1 éve jóban vagyok, de sosem volt semmi.
Aztán valamelyik nap nálam volt. Volt bennünk némi pia, elkezdtünk romantikázni és megtörtént a csók is. Én nagyon beindultam, és szerettem volna tovább menni. Egyébként barátnőnek szeretném nem csak egy kis kalandnak, de ott nem bírtam magammal. Ő viszont ezt nem akarta és inkább haza ment. Itt kattog az agyam, hogy vajon én rontottam e el egy jónak ígérkező estét? Gondoltam 1 év barátság után már van annyi bizalma, hogy arra is sor kerüljön. Vagy lehet eleve nem is akart semmi és csak szórakozott egy fiú barátjával?
Mit gondoltok ?
Lehet ez is az is.
De én pl. utálom ha valaki már az első alkalommal rám mászik.
Egy ilyen helyzetben, csók meg egy kis ez az belefér. szex max a második alkalommal. Legalább is én így vagyok vele.
Elég sok oka lehet, de nem hiszem, hogy szórakozásból csinálta volna, mert a szex nagyobb "szórakozás".:-D
Lehet, hogy többet érez irántad, de a kapcsolatot nem szexszel szeretné kezdeni. De az is előfordulhat, hogy nem akarja tönkretenni a barátságotokat ezzel. Barátok általában nem szeretkeznek, így ez a mondat " Gondoltam 1 év barátság után már van annyi bizalma, hogy arra is sor kerüljön." elég furán hangzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!