Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek erről? Mit...

Mi a véleményetek erről? Mit ronthattam el?

Figyelt kérdés

Ez az eset nem olyan nagy dolog, viszont eléggé különleges.

27 éves pasi vagyok és a Tinder társkeresőn kölcsönösen megtetszettünk egymásnak egy 37 éves nővel. Valahogy nagyon közvetlenül ment köztünk a beszélgetés, pár mondat után már a szex is szóba került. Ez ment olyan két napig.

Utána kitértünk rá, hogy találkozhatnánk, de kér még képet, mert az a kettő neki nem volt elég, amin megtetszettem neki. Gondoltam üsse kő és küldtem neki egyet. Utána órákig nem válaszolt és végül ki is törölt.

Na most tudom, eléggé kézen fekvő lenne, hogy a harmadik képpel rontottam el mindent, de annyira nem volt rossz az a kép ( nem az intim testrészemet mutattam rajta, ha valakinek eszébe jutna :D ( Tény a többi a kép azért jobb volt, a harmadikat rögtönözve készítettem.

Ezek érdekelnének elsősorban:

1. Szerintetek lehetséges, hogy ennyire máshogy festettem volna azon a képen ?

2. Miért így csinálja ezt egy 37 éves nő, hogy csak úgy lelép? Nem várható el ilyen korban, hogy kicsit érettebb legyen és legalább megmondja, hogy bocs, de még sem tetszel?

Tudom nem nagy dolog, ez nem egy nagy szerelmes story, de nagyon bánt, hogy lemaradtam róla, mert nem akármilyen nő volt. Szép, okos és független.

2014. szept. 24. 16:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Eloszro latnunk kene a kepeket.

De lehet akkor ja.

2014. szept. 24. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!