Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg nem számít a kor egy...

Tényleg nem számít a kor egy kapcsoltban? Te hogy vélekedsz erről?

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

köztünk 18 év különbség van, és nem gond

ami esetleg problémás, az nem kor kérdése

2014. szept. 21. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Van, akinek nem számít és van, akinek számít. Nekem személy szerint számít, mert sosem jönnék össze nálam több, mint 2 évvel fiatalabb férfival a gyermekemre való tekintettel, ahogy nálam több, mint 10 évvel idősebbel sem, mert abból elég volt a volt férjem, tanultam belőle. 32N
2014. szept. 21. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy "nem a kor számít", hanem az, hogy a két ember életről alkotott képe, világnézete, elvárásai, igényei és jövőképe nagyjából egyezzen. Ez azonban nem teljesen független a két személy közötti korkülönbségtől.
2014. szept. 21. 15:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha azösszhang megvan akkor nem számìt
2014. szept. 21. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez így aligha igaz, előfordulhat hogy pl 2 ember 20 év korkülönbséggel megérti egymást mikor már a szellemi érésük befejeződött de meglepne ha egy 14 éves és egy 34 éves kapcsolata rendesen működne. Amúgy nekem számít, jobban szeretem ha sac/kb egykorú a párom velem.
2014. szept. 21. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Maga a kor nem.
2014. szept. 21. 15:57
 7/13 A kérdező kommentje:
én 18 ő 36 lenne csak bizonytalan vagyok ebbe az egészbe nem tudom hogy ő ezt komolyan gondolja vagy csak kalandot szeretne :s
2014. szept. 21. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak kalandot, bár jó lenne tudni a részleteket. Pl. van-e, volt-e már családja? Elképzelhető persze, hogy komoly tervei vannak veled, hosszú távon, de sokkal reálisabb, hogy vagy családot alapítana, akkor pedig neked lőttek a továbbtanulásnak, szabadságnak, fiatalságod kiélésének, vagy pedig kell neki egy friss, fiatal lyuk így a kapuzárási pánik közeledtével.
2014. szept. 21. 16:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Itt egyszerre két dolgot kérdezel: 1. a kor számít-e, illetve ha igen, akkor mennyire, ileltve 2. ő vajon mit akar tőled.

Kezdjük az első kérdéssel: én azt mondom, hogy a kor közvetlenül nem számít. Persze, ha egy vén csont lennék, teljesen érthető lenne, ha egy fiatal kiscsaj egyszerűen taszítónak találná a külsőmet. Bár itt sem maga a kor az, amin a hangsúly van, hanem az öreg külsőn. De vannak sokkal lényegesebb dolgok, mint maga a kor. Annyiszor kifejtettem már, bocs, de most nincs kedvem megint esszét írni róla. ;-)

Köztem és barátnőm között egyébként 14 év van, és tökéletes a kapcsolatunk.

A 2.-ra a válasz: ehhez őt kell ismerni. Egyáltalán nincs kőbe vésve, hogy egy 36 éves csak egy röpke dugást akarhat egy 18 éves lánytól. A lehetősége persze megvan. Mint ahogy annak is, hogy tényleg szerelmes beléd. De ezt pusztán két számból lehetetlen megállapítani.

De tudod, ha nem teszed szét egyből a lábadat, azzal könnyen kiszűrheted, hogy valóban komolyak-e a szándékai.

2014. szept. 21. 17:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább a világnézet, mentalitás számít. Meg valóban az is, hogy volt-e, van-e családja, mert ha igen akkor az elég gáz lehet. Én 35 vagyok és mindenféle hátsó szándék nélkül, szívesen találkozom akár egy 18 éves lánnyal is, még úgy is ha erről egyesek negatív véleményt fogalmaznak meg. :)
2014. szept. 21. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!