Tényleg nem számít a kor egy kapcsoltban? Te hogy vélekedsz erről?
köztünk 18 év különbség van, és nem gond
ami esetleg problémás, az nem kor kérdése
Itt egyszerre két dolgot kérdezel: 1. a kor számít-e, illetve ha igen, akkor mennyire, ileltve 2. ő vajon mit akar tőled.
Kezdjük az első kérdéssel: én azt mondom, hogy a kor közvetlenül nem számít. Persze, ha egy vén csont lennék, teljesen érthető lenne, ha egy fiatal kiscsaj egyszerűen taszítónak találná a külsőmet. Bár itt sem maga a kor az, amin a hangsúly van, hanem az öreg külsőn. De vannak sokkal lényegesebb dolgok, mint maga a kor. Annyiszor kifejtettem már, bocs, de most nincs kedvem megint esszét írni róla. ;-)
Köztem és barátnőm között egyébként 14 év van, és tökéletes a kapcsolatunk.
A 2.-ra a válasz: ehhez őt kell ismerni. Egyáltalán nincs kőbe vésve, hogy egy 36 éves csak egy röpke dugást akarhat egy 18 éves lánytól. A lehetősége persze megvan. Mint ahogy annak is, hogy tényleg szerelmes beléd. De ezt pusztán két számból lehetetlen megállapítani.
De tudod, ha nem teszed szét egyből a lábadat, azzal könnyen kiszűrheted, hogy valóban komolyak-e a szándékai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!