Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak azzal kapcsoltban hogy ha valaki összeakar hozni egy fiút meg egy lányt?
Szóval előnyök, hátrányok, tapasztaltok?
Én nem akarok ilyet tenni közeljövőbe csak kíváncsi vgyok véleményetekre.
Jöhetnek hosszabb sztorik is.
Köszi!
Engem egyszer így hoztak össze egy lánnyal.
Belementem, de nem szerettem a lányt, csak a lány akarta az egészet és úgy gondoltam egy próbát megér. Tapasztalatnak jó volt.
Van egy fiú barátom, és valahogy mi lettünk a "főcukik" az évfolyamon, miközben nem akarunk összejönni, és tényleg csak barátok vagyunk. Minden héten bepróbálkozik az egyik csaj azzal, hogy "rádumáljon", bizony elég idegesítő. És a srác esetében ugyanez volt, ezért egy idő után már kerültük is egymást, nehogy még jobban úgy tűnjön, hogy van köztünk valami.
Bárki ilyet tervez, annak csak annyit mondok: Higgye el, hogy akik nem jönnek össze maguktól, azokat kár bolygatni, csak elrontjátok azt is, ami eddig megvolt kettejük között! Hátradőltök, és fantáziálgattok arról, hogy mennyire helyes pár lennének, de ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!