Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik/Srácok/Férfiak! Mennyi idő után estek szerelembe? Mik a személyes tapasztalataitok, miket éreztek olyankor, és milyen a viselkedésetek?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a kommenteket.:)2012. nov. 22. 17:17
1/8 anonim válasza:
Sajnos nagyon hamar:/ Akár 2 hét alatt és még így is tartós. 26F
2/8 anonim válasza:
változó,a helyzet adja :)
amúgy nem könnyen. :)
4/8 anonim válasza:
Elég hamar, ha megfog, ha nem akkor még idővel sem, és nehezen felejtek is. Egy életre választó típus vagyok, de ez már nem lesz igaz...
5/8 anonim válasza:
Az első látásra dologban nem hiszek, de ha jól érzem magam egy lánnyal, egy este is elég. (Nem kell rosszra gondolni, csak szimplán együtt töltünk valahol egy estét.)
6/8 anonim válasza:
Én akár első látásra is. :-/ Olyankor féltékeny leszek rá, folyton keresem a társaságát. De mióta szerelmes vagyok egy gyönyörű lányba azóta másba nem tudok beleszeretni. :-) 15/f
7/8 anonim válasza:
Beleszeretni valakibe minimum két hónap kell.Amit előtte érez az ember,az még csak rajongás.De ha úgy érzi az ember hogy szerelmes,az még csak a helyzetnek van,és nem a lánynak.Vagyis annak az öröme,hogy van melletted valaki.
8/8 anonim válasza:
23:39, tulajdonképpen egyetértek, de azért leírnám más szemszögből is.
Az egy nap utáni szerelem szerintem már lehet a szerelem érzése. Olyankor az derül ki, hogy egy lány a szerelem érzését kelti bennünk. És ez szorosan kötődik lány személyéhez, tehát nem a helyzethez. Pontosabban ahhoz a személyhez, akinek ezt a lányt megismertük.
Két hónap után pedig az derül ki, hogy a megismert személy és a valódi személy mennyire azonos. Magyarul, hogy nem ismertük-e félre. De a szerelem ettől még valós az első két hónapban is.
Sokan úgy élik le az egész életüket, hogy szerelmesek, miközben végig egy többé-kevésbé téves képet vetítenek a partnerükre. Ettől még az érzés valódi és nagyon is személyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!