Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok. Mennyire lenne nektek...

Lányok. Mennyire lenne nektek kellemetlen ez?

Figyelt kérdés
Annyirol van szo, hogy nagyon tetszik egy lany a panelban, ahol alberlo vagyok. Mindig csak kutyasetaltatas kozben latom. Nem szegyenlek hozza odamenni, de nem tudom mit erdemes mondjak neki. En a kovetkezot mondanam: ne haragudj, van egy perced? Szia, xy vagyok, es megmondom oszinten, nagyon csinos lany vagy, szeretnelek jobban megismerni. #vege# Csak koszono viszonybam vagyunk, az se regota. Ti mit szolnatok ehhez? Javasoljatok kerlek jobbat. Koszi!
2014. dec. 9. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon aranyos, nekem tetszene:D mindent bele:-)

L/19

2014. dec. 9. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is aranyos. Ha szimpi vagy neki, simán be jöhet a dolog.

De ajánlj föl azért valamit. Ne ott legyen vége a mondókádnak, hogy "szeretnélek jobban megismerni". Hívd el mondjuk egy pohár forralt borra. Közben sétáltathatjátok a kutyát és lehet beszélgetni.

2014. dec. 9. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Hat en jobban ertekelem ha nincsenek igy nyiltan kimondva a dolgok, hanem eloszor csak siman beszelgettek valami semleges dologrol. Ugyis le fog neki esni, hogy szimpatizalsz vele. De lehet hogy valakinek meg kifejezetten ez a nyiltsag jon be. Egy probat meger, sokkal jobb, mint az oldalon itt nemely nyavajgos, toketlen ferfitarsad.
2014. dec. 9. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek a nagyon szeretnélek megismerni szövegek még a leghelyesebb pasiktól is elég rosszak. Ha már kutyát sétáltat miért nem használod ki az alkalmat, hogy Jaj, édes kutya, mennyi idős blabla, és te régóta laksz erre? dobj be lazán vmi bókot, de ne legyél egyértelmű. beszélgess vele, nevettesd meg, majd nincs kedved esetleg elmenni meginni egy kávét/forraltbort/akármit valamikor?
2014. dec. 10. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem alapból nem jönne be hogy úgy akarsz ismerkedni hogy már össze is akarsz jönni velem, amikor még barátok se vagyunk.
2014. dec. 10. 02:11
 6/6 anonim válasza:

Szerintem ez a szöveg a gagyi.

Csak beszélgess vele az első alkalommal a kutyáról. De max 1-2 percet, aztán lépj is le. Ne legyél szánalmas sóvárgó.

Az első alkalommal csak hívd fel magadra a figyelmet, hogy létezel, ne támadd le.

Ezek után ha legközelebb látod már köszönhetsz neki, néha ha látod váltotok 1-2 szót, megkérdezed, hogy van stb.

Eltarthat hetekbe is mire megteremtődik a megfelelő alkalom, hogy ténylegesen be is próbálkozz !!

Magamból kiindulva, egy idegen odajön hozzám és ilyen szöveget előad, hát elküldöm meleg éghajlatra hiába a BradPitt... 27L

2014. dec. 11. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!