Miért élvezem ha egy férfit szenvedni látok?
Nem tudom elmagyarázni,de ha azt látom hogy ha egy férfit kínoznak,vagy csak ha szimplán meghal,örülök neki,és arra gondolok,hogy még egy férfival kevesebb van a földön.
Miért lettem ilyen gonosz? nem akarok de ez lettem
#20 "Amúgy meg a női vezetők is ugyanúgy háborúztak."
Naná.
"Miért? Mert akkoriban a háború által lehetett fontos területeket megszerezni, fontos kikötőket, termékeny területeket, stratégiai pontokat az ország jóléte érdekében el kellett foglalni."
Vedd figyelembe, miért: férfiak által dominált világ volt, van. Így nem könnyű nem a "játékszabályok" szerint "játszani". :)
" Nem kell a férfiakra hárítani a háborúk felelősségét mert ez az egész emberiség felelőssége."
Őszintén? Jó lenne azt mondani, hogy Nem, nem kéne. De tény és való, hogy ők robbantották ki a háborúkat - döntő többségben.
Minek vitatkozni egyáltalán az ilyen baromságokon? Évezredeken át patriarchális volt a társadalom, egy része most is az, az emancipáció még nagyon friss, majd kialakul. Kész.
Egyébként fun fact: a női és férfi erőszaktevők számadatai között nincs számottevő különbség, mindkét nem erőszakoskodik rendesen.
A kérdező pedig teljesen egyértelműen olyan devianciát mutat, ami alapján gyorsan szociopatának nyilvánítanák egy megfelelő intézményben.
(24-nek igaza van.) A perverz kérdező pedig a női nem szégyene. A megfogalmazás egyértelművé teszi ezt: "élvezi" ha egy embert szenvedni lát. Ember alatti állapot: nem állati, állat ilyet nem csinál, hogy "élvezze" a másik szenvedését. A megromlott ember nem állati, hanem démoni.
A kínzást a régi ávosok közt volt, aki élvezte. Démoni, megromlott, perverz. Nem tudom, hogy gyógyítható-e?
Mindenesetre jó, hogy az ismerkedés kategóriában van: annyi mindenképp ajánlatos:
Jó napot, X.Y. vagyok és élvezem, ha kínoznak egy embert, vagy ha csak szimplán meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!