Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért élvezem ha egy férfit...

Miért élvezem ha egy férfit szenvedni látok?

Figyelt kérdés

Nem tudom elmagyarázni,de ha azt látom hogy ha egy férfit kínoznak,vagy csak ha szimplán meghal,örülök neki,és arra gondolok,hogy még egy férfival kevesebb van a földön.

Miért lettem ilyen gonosz? nem akarok de ez lettem

2015. jan. 21. 20:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#20 "Amúgy meg a női vezetők is ugyanúgy háborúztak."

Naná.

"Miért? Mert akkoriban a háború által lehetett fontos területeket megszerezni, fontos kikötőket, termékeny területeket, stratégiai pontokat az ország jóléte érdekében el kellett foglalni."

Vedd figyelembe, miért: férfiak által dominált világ volt, van. Így nem könnyű nem a "játékszabályok" szerint "játszani". :)

" Nem kell a férfiakra hárítani a háborúk felelősségét mert ez az egész emberiség felelőssége."

Őszintén? Jó lenne azt mondani, hogy Nem, nem kéne. De tény és való, hogy ők robbantották ki a háborúkat - döntő többségben.

2015. jan. 21. 22:01
 22/25 anonim válasza:
Valószínűleg az édesapáddal való rossz vagy semmilyen kapcsolatodra vezethető vissza, de amit érzel, az tényleg nem normális. Szerintem keress fel mielőbb egy pszichológust, mert később könnyen lehetnek még ebből munkahelyi vagy párkapcsolati problémáid.
2015. jan. 21. 22:52
 23/25 anonim ***** válasza:

Minek vitatkozni egyáltalán az ilyen baromságokon? Évezredeken át patriarchális volt a társadalom, egy része most is az, az emancipáció még nagyon friss, majd kialakul. Kész.

Egyébként fun fact: a női és férfi erőszaktevők számadatai között nincs számottevő különbség, mindkét nem erőszakoskodik rendesen.

A kérdező pedig teljesen egyértelműen olyan devianciát mutat, ami alapján gyorsan szociopatának nyilvánítanák egy megfelelő intézményben.

2015. jan. 21. 23:14
 24/25 anonim ***** válasza:

(24-nek igaza van.) A perverz kérdező pedig a női nem szégyene. A megfogalmazás egyértelművé teszi ezt: "élvezi" ha egy embert szenvedni lát. Ember alatti állapot: nem állati, állat ilyet nem csinál, hogy "élvezze" a másik szenvedését. A megromlott ember nem állati, hanem démoni.

A kínzást a régi ávosok közt volt, aki élvezte. Démoni, megromlott, perverz. Nem tudom, hogy gyógyítható-e?

Mindenesetre jó, hogy az ismerkedés kategóriában van: annyi mindenképp ajánlatos:

Jó napot, X.Y. vagyok és élvezem, ha kínoznak egy embert, vagy ha csak szimplán meghal.

2015. jan. 22. 06:50
 25/25 anonim válasza:
Én valamiért a vombatokat utálom ugyan így, mint Te kérdező (igen, az állatot). Nem értem miért ekkora sztárok a vombatok, pedig semmit se csinálnak. Nem tudom, miért alakult ez ki nálam de nem is nagyon érdekel. Cicás vagyok nem vombatos úgyhogy szarok a vombatok hájas fejére. :D
2015. máj. 8. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!