Miért élvezem ha egy férfit szenvedni látok?
Figyelt kérdés
Nem tudom elmagyarázni,de ha azt látom hogy ha egy férfit kínoznak,vagy csak ha szimplán meghal,örülök neki,és arra gondolok,hogy még egy férfival kevesebb van a földön.
Miért lettem ilyen gonosz? nem akarok de ez lettem
2015. jan. 21. 20:53
1/25 anonim válasza:
Rajtam élvezkedhetsz, mert rossz bőrben vagyok.
3/25 anonim válasza:
Te akkor lány vagy, kérdező? És hány éves?
A szenvedést hogy érted? Fizikailag pl?
4/25 anonim válasza:
valami nagy trauma ért?megerőszakoltak?vagy mi?
még egy leszbikus sem rühelli így a pasikat,mint te!
5/25 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és hetero,de én sose voltam gonosz
2015. jan. 21. 20:56
6/25 anonim válasza:
hát most az lettél, visszakapod ezerszer ezt remélem, majd röhögnek, ha szenvedsz, és még talán beléd is rúgnak.
7/25 anonim válasza:
Ilyen parafíliáról sem hallottam még, pedig sok-sok agyament típus van közöttük. A "lust murder" ugyebár kéjgyilkosságot jelent, de kimondottan férfiakra még nem "találták fel" az erre vonatkozó "-fília" elnevezést.
8/25 anonim válasza:
Mert rájöttél, hogy a legtöbb, ha nem is az összes, gonosz tett tőlük származik. (Khm, mielőtt valaki belém kötne, fellapozzam a történelem könyvet?)
9/25 A kérdező kommentje:
Igen ,én is úgy vélem a férfiak többsége ennek az oka
2015. jan. 21. 21:07
10/25 anonim válasza:
Tessék, ez tetszeni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!