Miért élvezem ha egy férfit szenvedni látok?
Figyelt kérdés
Nem tudom elmagyarázni,de ha azt látom hogy ha egy férfit kínoznak,vagy csak ha szimplán meghal,örülök neki,és arra gondolok,hogy még egy férfival kevesebb van a földön.
Miért lettem ilyen gonosz? nem akarok de ez lettem
2015. jan. 21. 20:53
11/25 anonim válasza:
ez nem történelmi probléma, egy másik ember szenvedését élvezni .. nincs lejjebb...
ásd el magad kérdező.
12/25 anonim válasza:
Én a komplett emberiséggel voltam így sokáig, hogy minél előbb hal ki, annál jobb. Főleg a természet iránti rajongásom vezetett idáig azzal kombinálva, hogy elég korán és behatóan ismertem meg, hogy mennyi öncélú kegyetlenségre képes az ember és hogy a társadalom ezt tolerálja, sőt, támogatja, ha megfelelően van csomagolva. Hogy nálad mitől alakult ki, azt csak te tudhatod.
13/25 anonim válasza:
Intelligencia ide vagy oda, az embereknek is vannak ösztöneik, egyik ilyen pedig a férfiak dominancia ösztöne, a háborúk (részben) ennek is betudhatók. De ha a nők irányították volna az országokat a történelem során akkor meg nem lenne kommunikáció, illetve csak 1-2 "öri bari" országgal.
14/25 anonim válasza:
#14 Ősöreg... "poén". Csak éppen inkorrekt. Egy, miért kéne csak az egyik nemnek dominálni - miért nem lehet egyenlően elosztva? Kettő, a dominanciára való hajlam nem férfias tulajdonság. Három, undorítóan szexista megjegyzés volt.
15/25 A kérdező kommentje:
Férfiak sok mindenről tehetnek: erőszak -tól ,háborukig ,minden rátok vall
2015. jan. 21. 21:23
17/25 anonim válasza:
Undorítóan szexista volt? OK. Ha te úgy érzed... De mielőtt még jönnek a feminácik csak mondom hogy nem akartam megsérteni senkit.
18/25 anonim válasza:
#18 Nem "úgy érzem", értem. Tudom, mi a szexista definíciója és ez igencsak abba a kategóriába tartozik.
Ha pedig nem akarnál megsérteni senkit, nem dobálóznál ilyen "szóviccekkel" és nem degradálnál egy politikai ideológiát. Szedd össze magad. Nem úgy tűnsz, mint aki nem akar másokat sértegetni.
19/25 anonim válasza:
Amúgy meg a női vezetők is ugyanúgy háborúztak.(Nagy Katalin) Miért? Mert akkoriban a háború által lehetett fontos területeket megszerezni, fontos kikötőket, termékeny területeket, stratégiai pontokat az ország jóléte érdekében el kellett foglalni. Nem kell a férfiakra hárítani a háborúk felelősségét mert ez az egész emberiség felelőssége.
20/25 anonim válasza:
#9-es. Ismered a mondást? Minden sikeres férfi mögött áll egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!