Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálom ezt? :/

Miért csinálom ezt? :/

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. Jó pár fiú mondta már hogy tetszek nekik,voltak akik még járni is akartak.Nem csak a külsőm miatt (állítólag nagyon szép vagyok,de átlagosnak tartom magam [önbizalom hiányos vagyok]),állítólag vonzó a személyiségem is. Nem vagyok az a lány aki minden héten másba "szerelmes", egy fiú 3 évig tetszett nekem (nem merem szerelemnek hívni,mert már jó sokszor hallottam hogy ugye a 13 évesek nem képesek szerelmet érezni,csupán erős vonzalmat...:-) no de a lényeg az,hogy annak a fiúnak bevallottam ezt többször is,szemtől szembe,versbe foglalva Valentin napkor,facebookon. Fhuhh nagyon örültem,oké elmondtam kész...és ennyi,nem akartam járni vele,de borzasztóan szerettem..még mindig tetszik,de nem annyira mint akkor.(amúgy fiúnak más tetszett brühühü) volt még egy fiú aki tetszett (a legjobb barátja xd),de vele is csak odáig jutottam el,hogy nagyon szeretem,de én nem akarok járni vele. Decemberben is megkérdezte egy fiú hogy járunk-e,de nem akartam...nagyon szerettem azt a fiút,de egyszerűen én csak barátság extrákkal-t tudnék elképzelni,hogy ne kelljen kiírni hogy kapcsolatban vagyunk,hogy ne kelljen évfordulós hülyeségeket venni,hogy ne fogjuk egymás kezét,meg nem is jutnak eszembe okok,csak nem akarom és kész...Nem is tudom elképzelni azt hogy én valakivel járjak vagy ilyesmi mert,mert nem xd. De közben annyira szeretném azt hogy egy fiú figyeljen rám,hogy megcsókoljon,hogy elmondja hogy neki fontos vagyok,hogy nála filmezzünk,hogy elmenjünk moziba vagy ilyesmi..Csomó fiút megbántottam már (mert ezen megsértődnek persze és hogy én ekkora r_banc vagyok...).Akarok is járni valakivel meg nem is.Nem szeretnék az én "magabiztosságommal" (xd) egy fiút sem kínozni,de közben szeretnék egy fiút aki csak rám figyel meg minden...Mindenkinek azt mondom hogy nem állok készen egy kapcsolatra,de már ezt 1 éve mondom..

Miért csinálom ezt?Miért nem állok készen?

2015. jan. 21. 19:58
 1/6 anonim válasza:
Félsz az elkötelezettségtől, nem érzed késznek magad egy kapcsolatra, ami 13 évesen "dícséretes", mert hát valljuk be ebben a korban általában nem gondolnak ennyire bel - (később se nagyon).Én 18 éves (fiú) vagyok, és echte ugyanígy vagyok,-(leszámítva, hogy egy lány se kérdezte meg, hogy járunk-e)-énem járok ismerkedni, az iskolába meg nem akarom, hogy a hátam mögött kibeszéljenek, tudom nem kéne, hogy érdekeljen, de valahogy zavar... Én se akarok ajándékokat venni, főleg, hogy nem is dolgozom. Szóval sztem tök OK vagy!
2015. jan. 21. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
te már most a rib@n-cságról, meg a BARÁTSÁG EXTRÁKKAL-ról beszélsz, mikor még a hüvelyed sincs olyan hogy befogadjon egy péni_szt :DD szégyelld el magad amiket írsz :DD mondjuk mára már minden 13 éves ilyen. nem tagadom -én fiú vagyok- de az én osztályomban is ilyenek volt akkoriban 5 éve. majd ekkor visszagondolsz erre: Most akkor egy 13 éves tudja mi az riba_cnak lenni? Azt sem tudod milyen jó dolog valakivel lenni. egyébként meg ha ezt leküzdöd vagy mit csinálsz és jársz valakivel elég lesz hogy hozzádérjen és csurogni fogsz..
2015. jan. 21. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:

#2-es nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a fantasztikus komit :),a fiúk akiknek megmondtam hogy nem akarok velük járni azok tartanak rib_ncnak :) Amúgy,miről beszélsz te??:D Én nem dugásról írtam,azt még jó ideig nem akarok szóval hagyjál már azzal hogy nincs hüvelyem :'D tudtommal van :D..És igen,nem tudom milyen jó valakivel lenni,mert még nem jártam senkivel :)

Gondolkodj mielőtt írsz :P

2015. jan. 21. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:

13 évesen még semmi baj nincs azzal, ha nem akarsz komoly kapcsolatot. Fiatal vagy még hozzá - lélekben főleg, de testben is.

Majd ez később változni fog.

2015. jan. 21. 20:35
 5/6 anonim válasza:
Én egy 13 éves fiú vagyok és énsem akarok ugy mond járni csak csokolozni meg majd egy hosszú barátság után esetleg SZEX.
2015. jan. 21. 20:57
 6/6 anonim válasza:
Az elsőnél a pont!
2015. jan. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!