Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kell itt minden második...

Miért kell itt minden második kérdésnek annak lennie hogy 187 cm magas vagyok sportos, ezt meg ezt csinálom, szerintetek lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Most komolyan érdekel ennyire önbizalom hiányos , vagy csak le akarja magát égetni , esetleg ez az életcelja az embernek hogy megtudja hány ismeretlennek jön be ismeretlenül ?

(Bocsi , ha valamit elgépeltem , de amúgy sem erősségem a helyesírás , amikor gyorsan irok )

2015. jan. 14. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
a nőknek úgy se jó semmi
2015. jan. 14. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Új lehetsz errefelé.
 3/7 Unpredictable ***** válasza:
Szerintem lehet barátnőd, bár nem vagy az esetem
 4/7 anonim ***** válasza:
Írhat itt akárki akármi ilyesmit, úgyis nyomi, mert ha nem lenne az, akkor nem itt kéne keresnie a pozitív visszajelzéseket. Amúgy is a fele kitalált, hátha valami geeklánynak benedvesedik a bugyikája és ráír, aztán nyomathatják webcamon, meg bejelizhetik egymást a fészbúkon.
2015. jan. 14. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Az internet a 10 éveseké nekik van a legtöbb szabad idejük... ne lepődj meg semmin.
2015. jan. 14. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
5: 187 cm magas 10 évesek? Hol?
2015. jan. 14. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt a fontos kérdést kihagytad " Az gáz, ha félbe hajtva 20 centis farkam van?"
2015. jan. 14. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!