Miért kell itt minden második kérdésnek annak lennie hogy 187 cm magas vagyok sportos, ezt meg ezt csinálom, szerintetek lehet barátnőm?
Figyelt kérdés
Most komolyan érdekel ennyire önbizalom hiányos , vagy csak le akarja magát égetni , esetleg ez az életcelja az embernek hogy megtudja hány ismeretlennek jön be ismeretlenül ?
(Bocsi , ha valamit elgépeltem , de amúgy sem erősségem a helyesírás , amikor gyorsan irok )
2015. jan. 14. 22:38
3/7 Unpredictable válasza:
Szerintem lehet barátnőd, bár nem vagy az esetem
4/7 anonim válasza:
Írhat itt akárki akármi ilyesmit, úgyis nyomi, mert ha nem lenne az, akkor nem itt kéne keresnie a pozitív visszajelzéseket. Amúgy is a fele kitalált, hátha valami geeklánynak benedvesedik a bugyikája és ráír, aztán nyomathatják webcamon, meg bejelizhetik egymást a fészbúkon.
5/7 anonim válasza:
Az internet a 10 éveseké nekik van a legtöbb szabad idejük... ne lepődj meg semmin.
7/7 anonim válasza:
Ezt a fontos kérdést kihagytad " Az gáz, ha félbe hajtva 20 centis farkam van?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!