Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én csinálom rosszul, vagy ez...

Én csinálom rosszul, vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Kb egy hete beszélgetek facebookon egy fiuval,aki nagyon tetszik már régóta. Én írtam rá,de aztmondta h szívesen megismerne. Szinte egész nap beszélünk hajnali 3-4ig. Nagyon aranyos,és jó vele beszelgetni,csak egy baj van. Mimdig én írok rá,ő szinte sose. Félek hogy untatom vágy utal amiért minden nap írok neki. Tartottam már 2-3 nap szünetet de akkor se írt. De ha meg írok tok aranyos. Nemtudom hogy mit csináljak. Szerintetek untatom,vagy akar egyáltalán beszélni velem? 16/L

2014. dec. 28. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem találkoztok és ezt csinálja,addig nincs gond.Ha találkozó utáni üzenet váltások után sem ír,akkor hagyd. :)
2014. dec. 28. 21:03
 2/5 Linó03 ***** válasza:

Én meg szoktam kérdezni. :)

Lehet, hogy csak megszokta, hogy neki csak válaszolnia kell, és nem jut eszébe írni. Nem hiszem, hogy máskülönben beszélgetne veled 3-4-ig. :)

2014. dec. 28. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Aztmondod,hogy írjak neki továbbra is?
2014. dec. 28. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Enis megkerdezem néha és aztmondja hogy nemzavarom,de szerintem ha zavarnam akkor se mondana. :/ Mindig "együtt" megyünk aludni. Nemtudom,hogy ha nemakarna beszélgetni akkor nemnagyon irna nem?
2014. dec. 28. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nézd, valami oka biztos van, hogy ő sosem ír. Lehet lepontozni, de szerintem nem érdekled. Sok haverom csinálja ezt, 1-2 csaj tapad rájuk, írogat mindegyik nekik, ők meg jópofiznak velük, másnap meg ott röhögnek a suliban velünk, hogy "ez a hegyi troll még mindig nem adta fel, haha". Ha tetszenél neki, akkor már elhívott volna valahova. Ha rám így "hajtana" egy lány aki tetszik, akkor összehuggyantanám magam az örömtől, nem ignorálnám. De szerintem mindenki így van vele.
2014. dec. 28. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!