Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy mindig ezt csinálom?
Ha feljön barátnőm mindig kitakarítok rendesen.Ha 2 nap egymás után jön fel akkor 2x egymás után kitakarítok kiporszívózok kiviszem szemetet stb lezuhanyzok és nem ilyen otthoni "rosszabb" ruhákba vagyok hanem amikbe bulizni megyek.
Már szüleimet és engem is idegesít kicsit de valahogy mindig muszáj ezt tennem :D
ez a normális.
inkább 100%os portalanítást csinálj. mert azt nemhiszem h szoktál :D
Szerintem mindenki imponálni akar a barátnőjének, ez is annak tudható be.
Ha "fiatal" a kapcsolat, akkor szerintem még jó is, mivel ebből azért látja, hogy adsz magadra meg arra is, hogy szépen tartod a lakást/házat.
Ebben szerintem semmi rossz sincs, idővel úgy is jobban összemelegedtek és ez a szokásod el fog múlni.
szerintem idegesítő, mert nyilván el fogod hagyni.
elvem hogy a kapcsolat elején is úgy viselkedj a másikkal, ahogy mondjuk 1-2 év múlva is viselkedni fogsz, hogy ne érje csalódás a másikat :D
Hasonló volt nálunk is a dolog. Szinte mindig nálam találkoztunk. Én mindig rendet raktam, meg csini ruhát vettem fel talán 1 hónapig. (nem tudom hogy mennyi volt)Aztán a barátom megkérdezte hogy mindig ilyen ruhában vagyok itthon? És hát nem. Úgyhogy kb azóta már melegítőt hordok akkor is ha vele vagyok.
Ha még új a dolog, szerintem nincs ezzel gond. Majd elmúlik.
Mióta vagytok együtt?
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!