Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megmondjam a srácnak hogy...

Megmondjam a srácnak hogy kínos helyzetbe hozhat ezzel?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki titkon tetszik, ő inkább haverként tekint rám. Szóval elvagyunk egymással, jókat beszélgetünk néha.

Nemrég munkába állt mert sajnos nem sikerült a felvételije és elment dolgozni ügynökséghez, valamiből muszáj megélni ugye. (bankbiztosítás)

Sokat panaszkodott hogy senki sem hallgatja meg őt a környezetében, pedig ez csak egy felmérés szerűség ami jól jönne neki. Az ismerősei támogatnák őt egy egyszerű kitöltéssel. Én mondtam hogy szívesen meghallgatom.

A kitöltés közben észrevettem hogy egyre jobban rá akar beszélni engem egy biztosításra, pedig tisztáztuk az elején hogy engem ez marhára nem érdekel. Végül kért néhány nevet, elérhetőséggel és megkért hogy beszéljek ezekkel az emberekkel hogy őket is keresni fogja a "marhajó ajánlataival".

Szó sem lehetett róla hogy közelebbi barátok elérhetőségét megadjam. Akiket felírtam azokkal rég nem tartom a kapcsolatot, ezt mondtam neki is. Erre megsértődött hogy nem tudok ebben segíteni neki, és biztos lenézem a munkáját. (Gondolom összeállít egy új listát nevekkel amiket lead majd és azokat fogják telefonon zaklatni).

Fapofát vágtam de igaza volt. Kínosan érintene az amire kér, mégha régi ismerősökről is lenne szó. Megmondhatom ezt neki? Még most is reménykedik hogy majd telefonálgatok az érdekében.

2015. jan. 21. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki.

Egy ilyen kitöltős kérdőíveztetős akármit sokan nem szeretik, szerintem már azzal is szívességet tettél, hogy te meghallgattad. Nem kötelező neked az ő érdekében körbetelefonálni a várost. Főleg nem, ha hálát sem adna érte.

2015. jan. 21. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy keressen normális munkát. Utálom az ilyen gusztustalan, pofátlan ügynököket.
2015. jan. 21. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem becsapott téged.

Ez egy undorító munka, nem embernek való. Őt is megrontotta már, pedig csak most kezdte.

2015. jan. 21. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 29. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!