Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azokkal a lányokkal, akik - a...

Azokkal a lányokkal, akik - a munkájukból adódóan - nap mint nap rengeteg férfival kommunikálnak, s többségük még be is próbálkozik náluk, velük hogyan lehet megismerkedni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt elsősorban a pultos lányokra, felszolgálókra, pincérlányokra, csaposokra, eladólányokra. Nincs szándékomban általánosítani, egészen biztos vagyok benne, hogy közöttük is rengeteg értelmes, okos, szép lány is, akik egészen véletlenül egyedülállóak, és egészen véletlenül vevőek lennének egészen véletlenül pont egy átlagférfival való ismerkedésre.

Mivel rengeteg férfi csapja ezeknek a lányoknak a szelet, jobbnál jobb férfiak, jobbnál jobb autókkal, jobbnál jobb lakással, családi házzal, egzisztenciával, s egy kisebb részük legyen még akár értelmes, művelt is, akiknek sokkal nagyobb esélye lenne ezeknél a nőknél, így tehát a fentebb felsorolt állásokban dolgozó hölgyekben kialakul egy egyre tökéletesebb, egy még tökéletesebb, és egy még-még tökéletesebb férfikép, hiszen mindegyik férfiból a legjobb tulajdonságaikat emelik ki. Tehát gyakorlatilag egy hozzám hasonló kaliberű átlagférfinek fikarcnyi esélye sem lenne náluk.

Ha csak abból indulok ki, hogy megfordul például a boltban naponta 500 férfi, ebből az 500 férfiból próbálkozzon be nála csak 50, így teljesen lefárad, kimerül, és akkor én odaállítanék egy nagyon hülye, idióta kérdéssel ismerkedés gyanánt, szerintem a háta közepére sem kívánna engem. Szóval megértem, hogy sok-sok hasonló területen dolgozó nő teljesen lemerül, mire véget ér a munkaideje, de akkor mégis hogyan történjen meg maga az ismerkedés? Azok, akik jártasabbak ismerkedésben, ti hogy csináljátok/csinálnátok?

2015. jan. 20. 17:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Jav.: hogy AKAD* közöttük
2015. jan. 20. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
te úgyis rühelled a nőket, akkor nem mind1?
2015. jan. 20. 17:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem.
2015. jan. 20. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is eladó vagyok. Szerintem ez az 50 pasas...erős túlzás, nem csak nálam még a legbombább munkatársnőmnél is. Lehet, hogy lefáradnak...elképzelhető. Viszont arra nem gondoltál, hogy ez egy munkahely? Nem ismerkedés az autentikus funkciója.
2015. jan. 20. 18:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Dehogynem gondoltam rá. Emiatt is kérdezem, hogy az ilyen lányokkal hogyan ismerkednek, ha a fél életüket a munkahelyen töltik, a másik fél életüket meg végigalusszák, végigbarátnőzik stb.?
2015. jan. 20. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát arról fogalmam sincs. Járj be gyakrabban, hagyjál nyomot valahogy
2015. jan. 20. 18:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Az előbb írtad, hogy eladó vagy, tehát érintett. Te például hogyan ismerkedsz, ha a tököd kivan a napi 20-30 férfiból? (Feltéve, ha nem vagy párkapcsolatban, s előre leszögezem, itt nem ismerkedek, nem kell egy szimpla kérdés mögé többet látni.)
2015. jan. 20. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban vagyok, szóval nem ismerkedem. De van akivel leállok beszélgetni, ha van időm rá. Mondjuk a nyomulósokat koptatom egyből.
2015. jan. 20. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!