Azokkal a lányokkal, akik - a munkájukból adódóan - nap mint nap rengeteg férfival kommunikálnak, s többségük még be is próbálkozik náluk, velük hogyan lehet megismerkedni?
Gondolok itt elsősorban a pultos lányokra, felszolgálókra, pincérlányokra, csaposokra, eladólányokra. Nincs szándékomban általánosítani, egészen biztos vagyok benne, hogy közöttük is rengeteg értelmes, okos, szép lány is, akik egészen véletlenül egyedülállóak, és egészen véletlenül vevőek lennének egészen véletlenül pont egy átlagférfival való ismerkedésre.
Mivel rengeteg férfi csapja ezeknek a lányoknak a szelet, jobbnál jobb férfiak, jobbnál jobb autókkal, jobbnál jobb lakással, családi házzal, egzisztenciával, s egy kisebb részük legyen még akár értelmes, művelt is, akiknek sokkal nagyobb esélye lenne ezeknél a nőknél, így tehát a fentebb felsorolt állásokban dolgozó hölgyekben kialakul egy egyre tökéletesebb, egy még tökéletesebb, és egy még-még tökéletesebb férfikép, hiszen mindegyik férfiból a legjobb tulajdonságaikat emelik ki. Tehát gyakorlatilag egy hozzám hasonló kaliberű átlagférfinek fikarcnyi esélye sem lenne náluk.
Ha csak abból indulok ki, hogy megfordul például a boltban naponta 500 férfi, ebből az 500 férfiból próbálkozzon be nála csak 50, így teljesen lefárad, kimerül, és akkor én odaállítanék egy nagyon hülye, idióta kérdéssel ismerkedés gyanánt, szerintem a háta közepére sem kívánna engem. Szóval megértem, hogy sok-sok hasonló területen dolgozó nő teljesen lemerül, mire véget ér a munkaideje, de akkor mégis hogyan történjen meg maga az ismerkedés? Azok, akik jártasabbak ismerkedésben, ti hogy csináljátok/csinálnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!