Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Iszonyatosan belezúgtam egy...

Iszonyatosan belezúgtam egy srácba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van az iskolában egy srác, tipikusan az, akit meglátok és elakad a szavam, miközben beszélek, megbotlok és hasonlók... Szinte már kezelhetetlen a helyzet fogalmam sincs, hogy mit tegyek, mert az egyértelmű, hogy szóba sem állna velem. Tovább bonyolítja a helyzetemet, hogy nem tudják rólam, hogy biszex vagyok, tehát erről nem beszélek senkinek... kérem, aki volt hasonló helyzetben, az mondja már el hogyan lehetne ezen túljutni! (a gúnyolódó megjegyzéseket hanyagolhatjuk, mert 1. tudom hogy ez nagyon gáz 2. aki annyira degenerált, hogy nem képes normális emberi reakciókra, annak nem itt a helye(: )

2015. jan. 20. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyből úgy állni valamihez,hogy "úgysem állna szóba velem" vedd a fáradságot,és beszélj vele.

Tudom a mai világban senki sem őszinte,te legyél az!!

A megoldás benned van,csak lépned kellene.

Tudod tenni is kell azért,hogy történjen valami.

2015. jan. 22. 04:12
 12/17 anonim válasza:
Heló kérdező. Én is jelen estben úgy vok mint te csak én elmondtam neki, de nem válaszolt.Ember, ekkor még nem fogtam, fel, hogy a fiúk jóval később érnek, még 12-13 éves korban(határ) is baby-sen viselkednek, de mi nem ezért ne gondold, hogy nem tetszel neki, csak még nem áll ilyesmire készen! :)
2015. jan. 22. 18:20
 13/17 A kérdező kommentje:
az igazság az hogy ami a legjobban megakadályoz az az, hogy úgy érzem igen is van veszteni valóm, mert legyünk őszinték az emberek nem kezelik egyszerűen ha valaki más... én ezt meg is értem és bele is törődök. az, hogy nem beszélek a sráccal abból adódik, hogy túl jónak érzem magamhoz...
2015. jan. 22. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Sok erőt neked, kérdező.
2015. jan. 23. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:

köszi nem ismerkedni akarok hanem leakadni a gyerekről...:o

Akkor kösd le magadat találj elfoglaltságokat amik kitöltik a napodat és ne állandóan utána sóvárogj.

El lehet felejteni hidd el.

Nem lehetetlen mert 90% ,h kurv*ra közömbös vagy számára.

És ha le is lepleznéd magad előtte akkor nehezen fogod lemosni magadról a kis köc*ög és egyéb degradáló kifejezéseket.

Melegként szerinted ez velem vagy mással nem történt már meg ?

Dehogynem több esetben is és soha nem lepleztem le magamat aminek örülök is így vissza gondolva.

Úgy ,h jobb lesz ha tényleg elfelejted hajrá!

2015. jan. 24. 13:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolso iszonyatosan meghato vagy csak annyi a gaz, hogy ezeket a dolgokat eddig is tudtam, mert ha nemtudtam volna valoszinuleg az lenne a kerdes hogy a kornyezetemben mindenki utal mit csinaljak?
2015. jan. 25. 08:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Vagy leakadsz róla magadtól, vagy megmondod neki, vagy így maradsz örökre.
2015. jan. 26. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!