Mit csináljak, ha 26 éves létemre/fiú/ belezúgtam egy 15 éves kislányba? Tudom gáz, de nem tehetek róla.
Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 11:41
3/14 anonim válasza:
Mivel fiúnak vallod magad 26 évesen, nem pedig férfinek, bizonyára nem vagy annyira távol mentálisan a 15 éves kislánytól. Ennek ellenére én azt vallom, viselkedj felnőttként, hiszen ebben a helyzetben mindenképpen tőled várható el egyedül, hogy érett döntéseket hozz. Hagyd békén a kislányt, távolodj el tőle, ignoráld az érzéseidet. Ő semmiképpen nem jöhet ki jól egy ilyen kapcsolatból, úgyhogy ne is gondolj erre!
4/14 anonim válasza:
Tegyél rá reszelt sajtot, spagetti. Amúgy meg nem gáz, ha van közös témátok, és nem csak lyuknak kell.
5/14 anonim válasza:
Te mit akarsz? Megdugni vagy jófiúskodni és nézni, ahogy más dugja meg? 15 éves, ha ő is benne van senki se szólhat bele.
6/14 To7ka válasza:
Legyél a barát barátja (tapizás nélkül) még úgy 2 évig, nézd meg, hogy a nem butus rózsaszín felhős gondolkodás nélkül egy picit többet megélve még kell-e, vagy nem lett-e túl érett hozzád. Ha úgy már nem kell, fordulj orvoshoz, mert pedofil vagy.
7/14 anonim válasza:
nálam ugyanez a helyzet, csak 26-18, ez mondjuk annyira nem vészes :D
8/14 anonim válasza:
Az korrekt.. 26 éves "fiú"
Itt már az egészséges emberek, FÉRFIAK és nem fiúk..a fiú kor, úgy normál esetben (szerintem) 20éves kor körül elmúlik.
Keress fel egy dokit inkább (pszichológus)
Egyébként, van munkád?
Tanulsz?
Vagy mit csinálsz?
9/14 anonim válasza:
Mikor hazaérsz munkából segíts neki megcsinálni a házifeladatát, aztán gyorsan dugd meg, mielőtt lövik neki a pizsit. Ilyen egy normális párkapcsolat.
10/14 anonim válasza:
Ha szexelnétek max az apja pofonjaival számolhatsz, meg a társadalmi megvetéssel. De ha szeretitek egymást akkor ez nem nagyon fog titeket érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!