Iszonyatosan belezúgtam egy srácba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van az iskolában egy srác, tipikusan az, akit meglátok és elakad a szavam, miközben beszélek, megbotlok és hasonlók... Szinte már kezelhetetlen a helyzet fogalmam sincs, hogy mit tegyek, mert az egyértelmű, hogy szóba sem állna velem. Tovább bonyolítja a helyzetemet, hogy nem tudják rólam, hogy biszex vagyok, tehát erről nem beszélek senkinek... kérem, aki volt hasonló helyzetben, az mondja már el hogyan lehetne ezen túljutni! (a gúnyolódó megjegyzéseket hanyagolhatjuk, mert 1. tudom hogy ez nagyon gáz 2. aki annyira degenerált, hogy nem képes normális emberi reakciókra, annak nem itt a helye(: )2015. jan. 20. 17:44
1/17 anonim válasza:
hány éves vagy és hol laksz? :)
2/17 anonim válasza:
És te fiúként vagy lányként vagy belezúgva? Miből gondolod, hogy nem állna szóba veled?
3/17 anonim válasza:
Hát ha azonos nemű és Ő meg hetero, akkor felejtsd el nyugodtan.
4/17 anonim válasza:
valóban azt elfelejtetted írni h fiu vagy lány vagy, így nem tudok írni a kérdésedre semmit
5/17 anonim válasza:
Hát gondolom hogy fiú, különben minek is említette volna hogy biszex..de ennyi infóból tényleg elég nehéz bármi jó tanácsot adni :D 18 bi f
6/17 A kérdező kommentje:
hát még milyen info kéne? én 17 vagyok ő meg kb 18:d és igen fiú vagyok helyes a feltevés
2015. jan. 21. 17:05
7/17 anonim válasza:
Szerintem egyébként ez nem gáz. :)
8/17 anonim válasza:
Nekem is ez van. Én sárospataki vagyok. Te?
9/17 A kérdező kommentje:
köszi nem ismerkedni akarok hanem leakadni a gyerekről...:o
2015. jan. 21. 21:16
10/17 anonim válasza:
kedves kerdezo! en is hasonlo cipoben jarok mint te annyi kulonbseggel h en tudok kivel beszelni errol. az en sulimban is van egy srac akiert oda vagyok. soha nem beszeltunk en megis bejeloltem fb-n es utana rairtam. azota mar eljutottunk odaig h par szot beszelunk egymassal. viszont nalam az is bent van a pakliban h o is meleg. most valamelyik nap tervezem h elmondom neki h bejon nekem. veszzeni valom igazabol nincs. remelem hasznos volt a valaszom.
19f/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!