Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Belezúgtam egy lányba, mit...

Belezúgtam egy lányba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, Barbinak hívják, 1-2 hónappal idősebb nálam, már egy éve ismerem, és nagyon jól kijövünk egymással. Mivel én évvesztes vagyok, ezért egy osztállyal felettem jár, így kicsit nagyobbnak tűnhet a korkülönbség. Mikor megismertem már akkor gyorsan vert a szívem és elég vonzónak találta, de ezt csak véletlennek tudtam be. Azután tartogattuk a kapcsolatot, de nem találkoztunk sűrűn, csak iskolában köszöntünk egymásnak. Aztán most a szilveszteri bulin táncolgattunk, jól éreztük magunkat, és egyszercsak megcsókolt, amit egy huzamosabb ideig folytattunk is, egészen addig amíg a bátyámnak nem kellett segítenem (túl sokat ivott, és ki kellett vezetnem a mosdóba). Azután nem találkoztunk, nem beszélgettünk, de napok óta csak ő jár a fejemben, és érzem hogy teljesen belezúgtam. Szerintetek mit kéne csinálnom? Kicsit tartsam vele jobban a kapcsolatot, és próbáljak vele összejönni, vagy inkább felejtsem el?

Szabolcs 16/F

2015. jan. 4. 02:16
 1/7 anonim ***** válasza:
verd ki!
2015. jan. 4. 02:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Én meg nem adtam volna a nevemet az biztos, de a te dolgod..

Ha jól kijössz vele, tetszik kívül-belül és szereted a társaságát, sztem próbáljátok meg a kapcsolatot.

2015. jan. 4. 02:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy keresztnév nem nagy kunszt véleményem szerint :D
2015. jan. 4. 02:51
 4/7 anonim ***** válasza:
De ha leírod a sztorit, meg az ő nevét is, könnyen rájöhetnek az ismerősök ha olvassák.
2015. jan. 4. 03:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére emiatt nem kell aggódnom, mert egyik ismerősöm se használja ezt az oldalt
2015. jan. 4. 04:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Miből gondolod? :DD
2015. jan. 4. 04:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Ismerem eléggé a szűk baráti körömet ahhoz, hogy tudjam hogy nemhogy nem használják ,de undorodnak ettől az oldaltól :D hacsak nem ezt tettetik, és titokban te is az egyik ismerősöm vagy :O
2015. jan. 4. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!