Belezúgtam egy lányba, mit tegyek?
Szóval van egy lány, Barbinak hívják, 1-2 hónappal idősebb nálam, már egy éve ismerem, és nagyon jól kijövünk egymással. Mivel én évvesztes vagyok, ezért egy osztállyal felettem jár, így kicsit nagyobbnak tűnhet a korkülönbség. Mikor megismertem már akkor gyorsan vert a szívem és elég vonzónak találta, de ezt csak véletlennek tudtam be. Azután tartogattuk a kapcsolatot, de nem találkoztunk sűrűn, csak iskolában köszöntünk egymásnak. Aztán most a szilveszteri bulin táncolgattunk, jól éreztük magunkat, és egyszercsak megcsókolt, amit egy huzamosabb ideig folytattunk is, egészen addig amíg a bátyámnak nem kellett segítenem (túl sokat ivott, és ki kellett vezetnem a mosdóba). Azután nem találkoztunk, nem beszélgettünk, de napok óta csak ő jár a fejemben, és érzem hogy teljesen belezúgtam. Szerintetek mit kéne csinálnom? Kicsit tartsam vele jobban a kapcsolatot, és próbáljak vele összejönni, vagy inkább felejtsem el?
Szabolcs 16/F
Én meg nem adtam volna a nevemet az biztos, de a te dolgod..
Ha jól kijössz vele, tetszik kívül-belül és szereted a társaságát, sztem próbáljátok meg a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!