Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bejelölhetek valakit úgy...

Bejelölhetek valakit úgy facen, hogy egyszer beszéltem vele eddig akkor is általános dolgokról? És a szomszéd panelban lakik. A nevét kinyomoztam.

Figyelt kérdés

ő a nevemet se tudja.. Egy közös ismerőst listáz a facebook..

Nem nézne riban*nak?

N/21

#ismerkedés #Face jelölés
2015. jan. 19. 21:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik egy srác a buszról. Nagyon ritkán látom sajna,de ha megtudnám,mi a neve egyből bejelölném...sőt azon is gondolkodtam,h ha újra látom,leszólítom,szóval ne parázz,csak bátran;) 21L
2015. jan. 22. 21:36
 22/24 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :) koszi a valaszt :)
2015. jan. 22. 22:18
 23/24 anonim válasza:

Hasonló szituációban vagyok én is, csak 3 évvel később. :D

Mi lett a történeted vége? Nem jelölted be, ugye?

2018. jan. 1. 18:19
 24/24 A kérdező kommentje:
Haha :D visszatertem nosztalgiazni .. elkepeszto miken problemaztam regen :) nos akkor bejeloltem a sracot, vissza is igazolt, kiderult hogy nagyon is orult neki hogy bejeloltem, de hamar vege lett a boldogsagnak mert kiderult h eleg gerinctelen az illeto, es mindig csalta a bnojet.. nekem meg ilyen ember nem kellett mar akkor se ;) jelold be, vesztenivalod nincs, jobb megtenni mint ketsegek kozt lenni:) legalabb hamar kiderul ha o nem szimpatizal veled es idoveszteseg nelkul tovabb tudsz majd lepni :)
2018. jan. 7. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!