Bejelölhetek valakit úgy facen, hogy egyszer beszéltem vele eddig akkor is általános dolgokról? És a szomszéd panelban lakik. A nevét kinyomoztam.
Figyelt kérdés
ő a nevemet se tudja.. Egy közös ismerőst listáz a facebook..
Nem nézne riban*nak?
N/21
#ismerkedés #Face jelölés
2015. jan. 19. 21:59
2/24 anonim válasza:
Bejelölheted :)
Ha kérdezi, akkor mondd el honnan ismered :D
3/24 A kérdező kommentje:
Nem :D azt nem mertem :D
2015. jan. 19. 22:01
4/24 A kérdező kommentje:
2. Köszi de ha megkerdezne h mi okbol jeloltem be akk mit mondjak?! Vagy hogy hogy talaltam meg?:D mert az eleg ciki h "hat mert nyomoztam utanad mert erdekelsz..."
2015. jan. 19. 22:01
5/24 anonim válasza:
Jelöld, legfeljebb nem fog visszaigazolni.
6/24 A kérdező kommentje:
De akkor leegetem magam es elmondja a kornyeken mindenkinek hogy mekkora nyomulos riban* a szomszed csaj ...
2015. jan. 19. 22:03
7/24 anonim válasza:
'Rád akadtam fb-n és gondoltam bejelöllek. De amúgy szeretnélek megismerni:)'
8/24 anonim válasza:
Miért ne? Ismerősöm minden reggel egy héven utazott egy csajjal. Megtetszett neki, és kinyomozta, hogy hívják. Most együtt járnak.
Te itt azt is mondhatod, hogy ajánlott ismerősök közt láttad fb-n..
Hajrá :)
9/24 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez milyen felfogás, de számomra szimpatikus, ha egy lány meg szeretne ismerni engem. Nem tudom miért lenne emiatt "nyomulós ri..banc".
10/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: juuuuj ehez erőt kell gyűjtenem :D és ha párkapcsolatban él? :/akkor mit mondjak..? Mert akkor nem annyira szeretném megismerni :D
2015. jan. 19. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!