Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudném ezt véghez vinni?...

Marko polo kérdése:

Hogy tudném ezt véghez vinni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van a szomszédom , akit csak pár hete vettem észre, de már egy ideje itt él. Ő 15 éves , és ugyan abba a középiskolába jár mint én . Ő egy osztállyal lejjebb van mint , én , továbbá nem közvetlen szomszédom (nem közvetlen mellettem lakik , hanem a közelben) , még a nevét se tudom, tudom melyik osztályba van de az ő osztályába nem ismerek senkit...

Valakinek valami ötlete? 16/F

2014. okt. 26. 21:33
 1/6 A kérdező kommentje:

Hogyan tudnám*

Elnézést...

2014. okt. 26. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Most nagyon figyelj!

Figyelsz?

Teljes koncentráció kell, hogy megértsd!

MENJÉL ODA HOZZÁ, ÉS SZÓLÍTSD MEG!

Nem, ne vitatkozz! Szólítsd meg, és kész! Ilyen egyszerű!

2014. okt. 26. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Állj meg a háza előtti 2. háznál, és várd amíg kijön.

Amikor meglátod menj arra, útközben köszönhetsz neki, hogy "Jaj téged szoktalak látni a suliban, erre laksz? Jaj én meg pont itt lakom a szomszédba." Tessék máris megvan a beszélgetés.

2014. okt. 26. 21:39
 4/6 A kérdező kommentje:
oké , értem a szellemességedet, de hogy mész oda egy random környezetbe ahol senki nem ismer téged és úgy nem is vagy odaillő ?
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit? Mihez?
 6/6 A kérdező kommentje:

ez egy jó ötlet lehet :D 2# válaszoló ...

megy a lájk :D

2014. okt. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!