Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bejelölhetek valakit úgy...

Bejelölhetek valakit úgy facen, hogy egyszer beszéltem vele eddig akkor is általános dolgokról? És a szomszéd panelban lakik. A nevét kinyomoztam.

Figyelt kérdés

ő a nevemet se tudja.. Egy közös ismerőst listáz a facebook..

Nem nézne riban*nak?

N/21

#ismerkedés #Face jelölés
2015. jan. 19. 21:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
9es: hmmm nem tudom sajnos hogyan gondolkodtok ti férfiak. Nem e talalnatok konnyuverunek..meghat azert a lanynak nem annyira illik kezdemenyezni
2015. jan. 19. 22:05
 12/24 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy nem illik nektek kezdeményezni. Nyugodtan bejelölheted, főleg ha beszéltetek már. Nem fog semmi rosszat gondolni rólad. Csak ne félj ennyire tőle.
2015. jan. 19. 22:08
 13/24 A kérdező kommentje:
Koszonom! Es ha kiderul h foglalt? Lattam mar tole/vele lanyt kijonni .. Ugyanazt a lanyt tobbszor
2015. jan. 19. 22:08
 14/24 anonim ***** válasza:
Ki nem sz.arja le, hogy ki mit gondol. Ha meg akarod ismerni, más módja nincs. Vagy valahogyan kapcsolatba lépsz vele (és miért gáz, ha mondjuk te kezdeményezel?), vagy várhatod a sült galambot.
2015. jan. 19. 22:09
 15/24 A kérdező kommentje:
Azt vartam eddig h hatha neki listaz a facebook es bejelol :D
2015. jan. 19. 22:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Te jó ég.... azt várhatod örökké.
2015. jan. 19. 22:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Hogy találtad meg? Kidobta a Facebook es kész. :D nekem napi szinten kidob olyan embereket,akiket eletembe nem lattam. :D
2015. jan. 19. 22:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Jo oke tegyuk fel sikerul es visszaigazol de mivan ha van csaja aki nezi a facebookjat :D es akkor nekem vegem :DDD
2015. jan. 19. 22:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem értem mit kell ezen ennyit problémázni. Gondolom nem te lennél az egyetlen csaj ismerőse, szóval ha a barátnője nézi a fb-ját, akkor sincs semmi. Ha kérdezi miért jelölted be, akkor azt mondod, hogy szomszédok vagytok (végülis a tágabb szomszédságba belefér), megláttad, bejelölted. De nem hiszem, hogy megkérdezné. Ha meg nem jelöl vissza, akkor mi van? Nem dől össze a világ. 21 évesen nem kéne ennyire gyerekesen viselkedned.
2015. jan. 19. 22:38
 20/24 A kérdező kommentje:
Oke koszi :(
2015. jan. 19. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!