Lányok, ti el szoktatok menni egyedül kávézóba, parkba ismerkedési céllal (hátha odamegy egy srác és leszólít)?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 18:10
1/11 anonim válasza:
nem gondolom, mert egy értelmes nő, nem vár a sült galambra, hogy a szájába repüljön
2/11 anonim válasza:
Vagy mondjuk ha már elment és megtetszik neki egy fiu, ő megy oda??? :O:O:O:O:O
-.-
3/11 anonim válasza:
Soha!
Azt lehetne amit a 2. írt, de most van barátom szóval most azt se.
L19
4/11 anonim válasza:
Ismerkedési céllal nem, amúgy igen.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha nem ismerkedési céllal mentek,de valaki nyitna felétek,elküldenétek,vagy beszélgettek egyet?
2015. jan. 19. 18:50
6/11 anonim válasza:
Ezt most ahhoz tudnám hasonlítani, hogy felveszek egy vizsgát, de nem jelenek meg rajta, még is várom, hogy a tanár görbülő jegyet írjon be nekem... Meg van az esély, hogy valamit elszúr, és "átmegyek a vizsgán", de nagy eséllyel csak egy baromi nagy egyest kapok. Ergo: Nincs sok értelme, csak azért elmenni sétálni, hátha valaki leszólít. Ha egyedül akarok lenni, vagy sétálni van kedvem elmegyek, de nem azért, mert arra vágyom, hogy leszólítsanak.
N
7/11 anonim válasza:
Szoktam egyedül, de akkor valami más céllal (ált tanulás), és őszintén nem zavarna, ha leszólítana egy fiú, sőt :)
19
8/11 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán. Kivéve ha nem tetszik az illető, mert akkor nem venném jó néven. (lehet hogy felszínes vagyok, természetesen szeretem jobban megismerni az embert mielőtt leírom, de azért valamennyire mindenkinek fontos a jó megjelenés.)
9/11 anonim válasza:
Ismerkedés céljából nem, ha ismerkedni szeretnék akkor discoba megyek, de nem zavarna ha kávézóban szólítana le valaki, sőt.. :)
10/11 anonim válasza:
engem sem zavarna, ha egy normális srác leszólítana - ha mégsem jönne be, úgyis szólnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!