Napközben hol lehet egyedül ismerkedni lányokkal? Olyan kéne ahova ők is egyedül mennek és nem ijednek meg ha kezdeményez egy srác.
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 22:35
2/12 viktorvarga válasza:
a tescoba már 2-3 csajjal összejöttem,az tényleg jó:)
3/12 A kérdező kommentje:
Tescoban mégis hogy?
2014. szept. 14. 22:48
4/12 anonim válasza:
Ha magas vagy előnyben vagy.
Megkérdezheted tőle hogy: Szia elkísérhetlek? Én akár a felső polcról is leszedek neked bármit, ha szükséged van rá. :D
5/12 A kérdező kommentje:
Majdnem 190 vagyok, de ezt nem tudom elképzelni. :D Ráadásul a korombeliek nem hiszem, hogy egyedül vásárolgatnak, a tescoban, ahogy én sem. Csak árufeltöltőnek mentem egyszer. 18/f
2014. szept. 14. 23:02
6/12 anonim válasza:
Naaaa az nagyon jó! Árufeltöltőként lehet elcsípni azokat a pillanatokat amikor egy lánynak segítségre van szüksége ^^ Segíthetsz megtalálni neki a dolgokat, a polcról levétel sem akadály! Közben eldumálgatsz vele :) ÁRUFELTÖLTŐ A TUTI :D
7/12 A kérdező kommentje:
Na akkor majd megyek még ha lesz időm. Bár így utólag belegondolva volt olyan, hogy segítséget kértek a kenyérszeletelőnél(pékségnél voltam), de én sem tudtam használni, mert összesen 3 napot voltam :D
2014. szept. 14. 23:20
8/12 viktorvarga válasza:
az ott dolgozókat kell meg környékezni,pl mindig figyeled a jócsajokat és ott fizetsz,megjegyeznek azok nefélj arra van eszük.de bármilyen ott dolgozó csaj jó:)3 x ra már bekóstolhatod ha adja a jelet
9/12 anonim válasza:
óóóóóóóóóóóóóóóóóó
na figyelem népek! 2 hónapos a sztori:
diákmelón voltam Tescóba. egyik diáksrác bepróbálkozott az egyik diáklánynál. Igen ám, csak a diáklány összekúrt egy vezetőségi taggal :D azt a diáksrácot kirúgták, mondván zaklatta a csajt...
szóval csak okosan :D de hajrá
10/12 A kérdező kommentje:
Ez melyik városban volt? :D
2014. szept. 15. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!