Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnam eldonteni hogy...

Hogy tudnam eldonteni hogy vonzo-e a kulsom?

Figyelt kérdés

Tehat nem tudom hogy a kulsom mennyire megnyero a lanyoknal! Nem tudom bekategorizalni magam. Nem vagyok egy nagyon helyes srac ez szinte biztos mert a lanyok tobbsegenek nem jovok be. Viszont volt mar akinek tetszettem ugyhogy azert annyira remenytelen sem lehetek. Itt nem nagyon szeretnek kepet kuldeni idegen embereknek. Csaladon belul mindenki elfogult igy ott mindenki ferdit kicsit. Az olyan lanyok akiknek tetszettem valoszinu tetszem mert kulonben nem lett volna semmi koztunk. Van egy par lany ismerosom meg arra gondoltam hogy toluk kerdeznem meg hogy milyennek talalnak.

Vagy ti mit gondoltok ezt hogy tudnam kideriteni hogy milyennek talalnak?

2015. jan. 19. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem késő orvoshoz menned...
2015. jan. 19. 14:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Feldobsz ide egy képet és megkéred, hogy értékeljék SZÓBAN. Nem pontszámmal, hanem pár szavas magyarázattal hogy mi jó, és miért, és mi nem jó.
2015. jan. 19. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
nem igen kapsz normális véleményt,meg neten keresztül,válogatósabbak a nők,ez jó az nem jó,élőben meg örülne ha köszönsz :D
2015. jan. 19. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg 10 embert itt a neten. A válaszaikat átlagold ki és itt a megoldás!
2015. jan. 19. 14:30
 5/9 anonim válasza:
Kép nélkül ezt nehéz megmondani!!!
2015. jan. 19. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Bár írtad,hogy nem szeretnél képet küldeni azért szerintem inkább próbáld meg.Itt független véleményt tudnak mondani az emberek.És az egyik hozzászólónak igaza van,ne pontozást,hanem pár szavas értékelést kérjél:)

Én szívesen várnám a képet.20/L

2015. jan. 19. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Csaj barátaidat ne kérdezd meg, rögtön spekulálnának.

A leírtak alapján átlagosnál vonzóbb vagy egy kicsivel, de önbizalmad kevés van. Amíg ilyen kérdéseket teszel fel és nem vagy elégedett magaddal addig nem fognak rohamozni a lányok. Ha nagyon tudni akarod kérdezd meg azoktól a csajoktól akiknek tetszettél hogy mi tetszett meg rajtam?

2015. jan. 19. 15:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezzel az a gond hogy a konkrét kinézeteden kívül még van egy rakás tényező, ami befolyásolja, hogy mennyire vagy vonzó már ránézésre is. Sok ember van, aki egyáltalán nem fotogén, vagy pl. képtelen természetesen viselkedni fényképezőgép előtt, ezért minden kép rossz lesz róla, így aztán a netes értékelés ugrik. Emellett a tartásod, mozgásod, általában viselt arckifejezésed is erősen befolyásolja a végeredményt.

Összefoglalva: nagyon sehogy :D Ha esetleg tényleg van olyan lány ismerős, aki szerinted őszinte véleményt mondana, és nem tartasz tőle, hogy hátsó szándékot feltételez, kérdezd meg őt.

2015. jan. 19. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsóval egyetértek. :) A képek nem adják vissza az ember igazi külsőjét. A kisugárzás, megjelenés sokkal többet jelent, mint a genetikai adottságok. Másrészt pedig a személyiséged is nagyban befolyásolhatja az ember véleményét akár a külsődről is. Például ha valakit szimpatikusnak találunk, az apróbb hibákra automatikusan nem figyel az ember. Ráadásul vannak olyan srácok, akik mondjuk képen látva nem igazán keltik fel az ember érdeklődését, de ha mondjuk találkozik vele az ember, sokkal megnyerőbb a stílusa. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet vonzó valaki attól függetlenül, hogy egy-két külső hibája van.

Az "ízlések és pofonok" dologról pedig inkább ne is beszéljünk. :D Hisz mindenkinek más jön be, egyesek szerint lehetsz született Adonisz, mások rád sem néznek, ne kategorizáld be magad, mindenki úgy jó, ahogy van. :)

2015. jan. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!