Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudom eldonteni hogy mit...

Nem tudom eldonteni hogy mit erzek iranta?!

Figyelt kérdés
Van egy fiu akinek kezdetben a kulseje tetszett,tehat amikor meglattam gondoltam hogy jol nez ki,stb.,de mostanaban amikor latom ugy erzem hogy en vagyok a vilag legboldogabb embere es hogy semmi bajom,meg olyan bizsergest erzek az egesz testemben es olyan fura erzes jar at.A baj csak az hogy nem ismerem szemelyesen es megis megvan ez az erzes pedig mindenki azt mondja hogy ha nem ismerunk valakit szemelyesen nem szerethetunk bele de megis ugyerzem ez tobb mint sima tetszes.Meg aztan mindig akarom latni es vele akarok lenni.Vajon ez mit jelent?
2014. nov. 28. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
szereted és belezúgtál.
2014. nov. 28. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem ismered, így a nem ismert tulajdonságait számodra ideálisakkal töltötted ki, így egy általad generált álomképbe szerettél bele.

Ez legjobb esetben is csak erős, külső vonzalom. Ha ugyan ezt éreznéd és jól is ismernéd, az szerelem lenne.

2014. nov. 28. 23:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) fura hogy ez meg mindig csak sima kulsoi vonzalom
2014. nov. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!