A kulsom nem eppen megnyero hogyan ismerkedjek?
Nem vagyok egy helyes srac igy eleg neheh csajozni. Eddig nem igazan jott ossze. Most van egy lany aki nagyon tetszik meg szeretnem ismerni. Nem ismerjuk egymast neten talaltam ra. Nemtudom most irjak neki mert egyebkent van egy nagyon regi baratom aki eleg jol ismeri ot...
Szoval irjak neki vagy kerjem meg hogy mutasson mar be neki valahogy?
17/F
Szia! Bemásolom neked egy korábbi válaszomat, amit egy hasonló kérdésre adtam:
Első körben légy kedves, barátságos MINDEN lánnyal, nővel. Az nagyon pozitív a szemükben. De tényleg konzekvensen mindenkivel viselkedj pozitívan! Így kezdetben (hangsúlyozom, KEZDETBEN) sok lány barátod lesz, így megtanulod, hogy kell a körükben viselkedni, egy idő után pedig már természetes lesz a nők társasága. (Ez az idő annyira amúgy nem is hosszú.) Kerüld a feltűnősködő viselkedést, légy normális, nem túl nagyhangú. Figyelj az öltözködésre (cipő, haj, köröm, fog rendben legyen, ruha tiszta, még ha annyira nem is drága), ha van lehetőséged, sportolj! Kocogj, ússz, teniszezz, kondi stb. Ilyen helyeken is lehet lányokkal ismerkedni. (Érdekes módon én azt figyeltem meg, hogy sport közben akár még könnyebben is megy, de lehet, hogy csak én vagyok így ezzel.) Olvass sokat, hogy bővüljön a szókincsed, tanulj, hogy minél jobb lehetőségeid legyenek a továbbtanulásban. Hidd el, nagyon sokan utólag verik a fejüket a falba, hogy erre nem a te korodban gondoltak. Elnézést, hogy kicsit offos lettem, de ha az élted minden szegmensében rendben vagy, fogsz találni párt is. Remélem, hogy tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!